R_U_S
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2004
- Poena
- 620
BigBoy je napisao(la):Objasnjenje:
Prva crta:
-"Dali je ugradjen hladnjak na procesoru" - fali "odgovarajuci" (ovo kazem jer sam vidjao kako je na AMD stavljen hladnjak koji se dobija sa P3 u Box-u.
-"dodatni ventilator za hladjenje" - jasno, ventilator na kucistu tj.da li ima strujanja vazduha kroz kuciste.
-"i uz to poseban drajver koji se instalira omega drajver"- misli se na uopšte drajver za graficku karticu, posto sam i sam imao prilike da vidim kako je onaj ko je instalirao win "zaboravio" da instalira drajvere za graficku. Tuzno ali istinito.
Druga "crta":
- "ventilator- da se ne bi......."- mislio je na ispravnost ventilatora na grafickoj koji cesto zbog prasine i kvaliteta zna da otkaze i tako dovede do blokiranja pogotovo u igricama......
Treca "crta":
"Što se tiče napona......"-proveriti da li su naponi u dozvoljenim granicama. Ono za trafo je garant dodao "pisac" teksta.
Tako da kad se uzme sve u svemu i nije bas da nema logike samo treba razumeti sta je pisac ovim hteo da kaze.
PS: Da ne pita neko, nit sam pisao nit sam diktirao na dotican papir, samo hocu da skrenem paznju da je MUSTERIJA UVEK U PRAVU 🙂
Mene je sramota zbog ovakvih likova, kao da niko nije išao u školu! Konstrukcija rečenica me prosto oduševljava. NE želim i neću da razumem tu stoku, BRE! Dosta mi je svega! Fali samo: "Lele bate" i da se stvar 100% uklapa u srpski model.