Šta je novo?

BioShock 2

Hvala na brzom odgovoru, da znam jos koliko ima. :)

Da li je moguce da skoro svaka igra zasnovana na Unreal engine-u mi ima problem sa streaming-om??? Jel ima neko instalirano win7 i xp pa da moze da uporedi da li je to do operativnog sistema. Popizdeo sam maximalno, od poslednjih nekoliko igara koje hocu da igram skoro svaka ima problem sa streamingom i fps mi pada i na 1-10! :mad::smash::mad::smash::mad::smash::mad::smash:

Kod mene je tragedija na XP-u, ali na Win7 64 igra klizi.

Igra nije na nivou prvog dela, sto duze igram sve vise nedostataka primecujem, moglo je i bolje...

Uspeo sam da resim problem sa streamingom, Instalirao sam 196.21 drajvere i sa njima radi ok. Mozda kod drugih ne bude radilo sa ovim drajverima pa nek zongliraju i sa ostalim verzijama drajvera, verovatno ce da se problem resi sam od sebe.:D

Ah da, cak i Bad Company 2 sa ovima dosta bolje radi.

Igra nije na nivou prvog dela, sto duze igram sve vise nedostataka primecujem, moglo je i bolje...
Upravo to. Daleko od toga da ne valja, ali nije kao prvi deo.
Upoznali smo Rapture svet (koji je sam po sebi bio nešto originalno) igrajući prethodni deo, pa shodno tome i nema nekih posebnih iznenađenja.

Poslednja izmena:
meni je recimo bolja od prvog dela, upravo je zavrsih, bas mi je dobro legla. Oruzija su bolja i plazmidi i sve to je nekako bolje izbalansirano. Podrska Big Sister je super nekako nisam bio usamljen pred kraj. :D

Ljudi skoro sam nabavio igru, traži mi stalno da kreiram Live nalog kad udjem u igru i kad iskuliram raj upitnik ne mogu da se snimim. Neko mi reče da treba da kreiram off line nalog. Nikako nisam provalio kako da ga kreiram? Jel zna neko koja je fora?

Hvala unapred...

Jel se desava nekom da iz cista mira padne restart kompjutera. Znaci sa ovim podesavanjima (hardwer) Kriza klizi samo tako, a ovaj Bioshock pravi restart????
Ne mogu da verujem. Desava se i na default podesavanjima?? Sve sam vratio na normalu i opet isto. Doduse redje ali...
Sta moze da je u pitanju...drajveri ??

@Skyw@lker..
Kreiraj "local profile", daj mu ime. I ne bi trebalo vise da ti dosadjuje.

Poslednja izmena:
Ljudi skoro sam nabavio igru, traži mi stalno da kreiram Live nalog kad udjem u igru i kad iskuliram raj upitnik ne mogu da se snimim. Neko mi reče da treba da kreiram off line nalog. Nikako nisam provalio kako da ga kreiram? Jel zna neko koja je fora?

Hvala unapred...

Kada si u meniju pritisni home dugme,posle toga idi na create new profile.Skroluj malo nize i ides click na create a local profile,posle ces se vec snaci.

Hvala narode uspeo sam! Jao kako je glupo baš sam ćorav :) Odoh da igram igru izgleda je extra... :)

Imam problem sa Hack-om...znaci kada pokusam da Hackujem,sta god da pritisnem (kad god...itd) nista se ne desi,jedino Shift (tj abort) radi kako treba,imao neko slicne prob ?

Kako duze igram sticem bolji utisak, ali nije kao prvi deo, lokacije su sada dosta losije i ne uklapaju se po meni toliko kao one pre, isto vazi i za Audio Logs kojih sada ima na svakom cosku ali su bas bezveze uradjeni dok ih je pre bilo manje ali su bili perfektni, glas Andrew Ryan-a kao da nije isti glumac od pre nego neki slican, dosta mi losije zvuci. Ostalo je isto, i plazmidi nije nista bolje, sem sto je Big Daddyu preslab po meni, mnogo brzo se trosi energija...

@ Bear
U potpinosti se slazem rekao sam da nije nesto u nekom postu al sto vise igram postaje zanimljiije, al dzaba, izgubili su originalnost mislim da nisu trebali praviti nastavak.
Prvi put kad pustis Bioshock 1, odusevljenje, originalna ideja, podzemini grad, 50-e godine fenomenalno itd... Sad aj da uzmemo jos para na istu ideju.
Al preci cu ga sta da radim :)

@ Bear
U potpinosti se slazem rekao sam da nije nesto u nekom postu al sto vise igram postaje zanimljiije, al dzaba, izgubili su originalnost mislim da nisu trebali praviti nastavak.
Prvi put kad pustis Bioshock 1, odusevljenje, originalna ideja, podzemini grad, 50-e godine fenomenalno itd... Sad aj da uzmemo jos para na istu ideju.

I ja isto naravno, igra je dobra za jedan prelazak ali daleko od osecaja koji sam imao igrajuci prvi deo.

tim pre sto nisi dao dinara za igru :)

Mnogo sareno za moj ukus.Plus grafika mi izgleda isto ako ne i gore od prvog dela prvi utisak igrao sam je 15ak minuta.Prvi deo nisam presao jednostavno trudio sam se da je predjem(pogotovo zbog hypa koji je digla igra) ali igrica mi je jednostavno bila dosadna batalio je posle nekog vremena cini mi se da ce tako biti i sa Bioshocom 2.
Mislim pored Mass Effect 2 nemam vremena za Bioloski shock mozda kad obrnem Mass...

Imam problem sa Hack-om...znaci kada pokusam da Hackujem,sta god da pritisnem (kad god...itd) nista se ne desi,jedino Shift (tj abort) radi kako treba,imao neko slicne prob ?

Resetuj kontrole i nemoj da rebindujes USE!

Lokacije su mnogo kompleksnije u prvom delu, trebalo je slusati audio logove da bi se nekako snasao.
Sami zadaci mi se cini bili mnogo zagonetniji.
Hackovanje je sada smesno u odnosu na foru sa usmeravanjem vode iz prvog dela.
Nema nekih obrta kao u prvom delu, svo vreme sam ocekivao da velika seka promeni stranu.....
Nekako mi deluje isprano, mozda sam ocekivao vise.

Resetuj kontrole i nemoj da rebindujes USE!

Bio sam posumnjao na to (iz iskustva iz ME) ali nije pomoglo... chudno,
Pa nista,re-instal cu da mu opicim + novi patch (ako ima krek) pa cu da vidim.:d

Jel se desava nekom da iz cista mira padne restart kompjutera. Znaci sa ovim podesavanjima (hardwer) Kriza klizi samo tako, a ovaj Bioshock pravi restart????
Ne mogu da verujem. Desava se i na default podesavanjima?? Sve sam vratio na normalu i opet isto. Doduse redje ali...
Sta moze da je u pitanju...drajveri ??

@Skyw@lker..
Kreiraj "local profile", daj mu ime. I ne bi trebalo vise da ti dosadjuje.

Meni se to desavalo u ME2. Izgleda da je UT engine izuzeto osetljiv na OC. Sad sam stavio nove drajvere za nesrecni ATi pa cu da vidim ima li razlike.

Dobro, a koliko onda traje igra ako ispunjavas sve zadatke/kvestove i sl. ? Radovao sam se ko malo dete ovoj igri, u srce me pogadjaju ovakve informacije :)

Jeste ako je bukvalno proleteo i radio samo ono sto se mora.

a sta to drugo ima sem spasavanja/harvest-ovanja malih sestri ? ( tj da se nadju sve na nivou i da sestra skupi adam iz leseva ) jel moze negde da se vidi game played i stats kad se zavrsi igra ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno