Da li je moguce da skoro svaka igra zasnovana na Unreal engine-u mi ima problem sa streaming-om??? Jel ima neko instalirano win7 i xp pa da moze da uporedi da li je to do operativnog sistema. Popizdeo sam maximalno, od poslednjih nekoliko igara koje hocu da igram skoro svaka ima problem sa streamingom i fps mi pada i na 1-10!:smash:
:smash:
Upravo to. Daleko od toga da ne valja, ali nije kao prvi deo.Igra nije na nivou prvog dela, sto duze igram sve vise nedostataka primecujem, moglo je i bolje...
Ljudi skoro sam nabavio igru, traži mi stalno da kreiram Live nalog kad udjem u igru i kad iskuliram raj upitnik ne mogu da se snimim. Neko mi reče da treba da kreiram off line nalog. Nikako nisam provalio kako da ga kreiram? Jel zna neko koja je fora?
Hvala unapred...
@ Bear
U potpinosti se slazem rekao sam da nije nesto u nekom postu al sto vise igram postaje zanimljiije, al dzaba, izgubili su originalnost mislim da nisu trebali praviti nastavak.
Prvi put kad pustis Bioshock 1, odusevljenje, originalna ideja, podzemini grad, 50-e godine fenomenalno itd... Sad aj da uzmemo jos para na istu ideju.
Al preci cu ga sta da radim![]()
Prvi put kad pustis Bioshock 1, odusevljenje, originalna ideja, podzemini grad, 50-e godine fenomenalno itd... Sad aj da uzmemo jos para na istu ideju.
Al preci cu ga sta da radim![]()
tim pre sto nisi dao dinara za igru![]()
Imam problem sa Hack-om...znaci kada pokusam da Hackujem,sta god da pritisnem (kad god...itd) nista se ne desi,jedino Shift (tj abort) radi kako treba,imao neko slicne prob ?
Resetuj kontrole i nemoj da rebindujes USE!
Jel se desava nekom da iz cista mira padne restart kompjutera. Znaci sa ovim podesavanjima (hardwer) Kriza klizi samo tako, a ovaj Bioshock pravi restart????
Ne mogu da verujem. Desava se i na default podesavanjima?? Sve sam vratio na normalu i opet isto. Doduse redje ali...
Sta moze da je u pitanju...drajveri ??
@Skyw@lker..
Kreiraj "local profile", daj mu ime. I ne bi trebalo vise da ti dosadjuje.
Drugar presao igru za 5-6 sati, jel moguce da toliko kratko traje?
Jeste ako je bukvalno proleteo i radio samo ono sto se mora.
In June 2008, 2K--then called Take-Two Interactive--revealed plans were in place for a third BioShock game to coincide with the release of a movie version. That's right, a BioShock movie. There's even an IMDB page for the project, though it's half-built on rumor and innuendo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari