Nisi mator nego su te igre cist prosek![]()
Meni ni prvi deo nije bio bas nesto preterano dobar, tako nekako je depresivan i dosta monoton.
Trailer je :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje ne mogu da docekam.
Take-Two announced the official release dates for 2K Marin's BioShock 2. The hugely awaited sequel is going to be released on November 3 in North America.
The international edition is slated to arrive a few days earlier - on October 30.
Bioshock je dobra igra, poseduje neosporan sharm i kvalitet,
e ostalo je stvar ukusa...
Dobro je i to sto igra nije previse duga, mislim da bi sve igre trebale biti kracce,
jer treba nacci vremena da se odigraju svi ti silni naslovi koji nas interesuju, a sve
to uskladiti sa svakodnevnim obavezama.
U U U dobar Gameplay, Me like, me like:d
Ko hoce da igra SS2 na XP-u...
Sve sto treba da uradi (uz instalaciju patch-a za XP) je da obrise video fajlove iz foldera cutscenes.
Meni tako radi na verziji SS2 Modded (osnovna igra + svi moddovi, pre svega Rebirth mod sa kojim igra izgleda pristojno, ako se to moze reci u eri Crysisa), ima na netu da se skine torrent (samo se igra otpakuje, nema potrebe ni za kakvim patchom/lekom).
Ko zeli, mogu mu na pvt poslati odakle sam skinuo.
Mada sam siguran da ce raditi i na osnovoj verziji igre, dakle sve cutsenes obrisite iz foldera, ustvari premestite ih negde drugde i pogledajte ih, sve osim cs3.avi, to je outro, tj. poslednji film iz igre.
+1Multi deluje toliko jadno da je to smesno... sacuvaj me boze!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari