Šta je novo?

BioShock 2

Nisi mator nego su te igre cist prosek ;)

Ko hoce da igra SS2 na XP-u...
Sve sto treba da uradi (uz instalaciju patch-a za XP) je da obrise video fajlove iz foldera cutscenes.

Meni tako radi na verziji SS2 Modded (osnovna igra + svi moddovi, pre svega Rebirth mod sa kojim igra izgleda pristojno, ako se to moze reci u eri Crysisa :D), ima na netu da se skine torrent (samo se igra otpakuje, nema potrebe ni za kakvim patchom/lekom).
Ko zeli, mogu mu na pvt poslati odakle sam skinuo :).

Mada sam siguran da ce raditi i na osnovoj verziji igre, dakle sve cutsenes obrisite iz foldera, ustvari premestite ih negde drugde i pogledajte ih, sve osim cs3.avi, to je outro, tj. poslednji film iz igre :).

Poslednja izmena:
Ima onaj SS2 tool 2.7 koji sve to resava, pre 3 dana sam opet krenuo da igram :p vecita igra, ne zastareva :)

Hehe, kad sam krenuo da igram SS2 nisam spavao nedelju dana, zaraza:p

Meni ni prvi deo nije bio bas nesto preterano dobar, tako nekako je depresivan i dosta monoton.

Ima ljudi koji od igara očekuju opuštajuće roštiljanje po svemu što se miče, bez ikakvog razmišljanja, smaranja sa polugama, vratima, prolazima i bilo kakvim pričama. Nije to vređanje, jednostavno je tako. Ja, lično, ne volim FPS-e i igrao sam jedino sve delove Half Life i Call of Duty, a kad se pojavio Bioshock, oduševio sam se igrom. Prvo, priča je fantastična, zatim sam se oduševljavao atmosferom i zvucima, osećaj teskobe potonulog grada je maestralno dočaran, a i obožavao sam da slušam one "trake" koje usput nalaziš. Priče su odlične, a glasovna gluma dostojna nekog holivudskog A naslova. I da su napravili neku foru "a la Thief" kombinacije da izbegavaš one zveri umesto roštiljanja po njima, to bi tek bila igra, ali...to se ne prodaje kao "nosi-tonu-gvožđurije-i-municije-sa-sobom-i-udri-do-bele-zore" igre.

Slazem se. Nekome je bitna prica/atmosfera, a nekome kvalitet napucavanja.

a nekome oboje.

videcemo da li ce biti vredan igranja...kec je sjajan

Trailer je :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje ne mogu da docekam.

Ne znam, mene je kec smorio pred kraj, kad se sastavlja ona bomba i deinstalirao sam ga. Videcu kakva ce biti 2-ka.

Mozda bude nesto dobro od ovoga... Prvi deo nije toliko los, rostiljanje i paljenje po svemu i svacemu, odlicno za odmor

Pure win:D
Shodan, one and only:)
Treba napraviti SS2 na nekoj novijoj platformi.

^Definitivno, ja bih bio zadovoljan i sa D3 engineom, eventualno da se unapredi fajt a sve ostalo da ostane potpuno isto, muzika pogotovo. Ubismo ovaj topic sa SS2 ::S:

Potvrđen zvanični datum izlaska

Ne znam za vas ali meni ovo deluje mnogo sumnjivo i ne verujem da će cela stvar proći bez nekog odlaganja pogotovo što je Take-Two još juče pomerio izlazak dva jaka naslova tako da im to izgleda nije problem.
Take-Two announced the official release dates for 2K Marin's BioShock 2. The hugely awaited sequel is going to be released on November 3 in North America.

The international edition is slated to arrive a few days earlier - on October 30.

Bioshock je dobra igra, poseduje neosporan sharm i kvalitet,
e ostalo je stvar ukusa...
Dobro je i to sto igra nije previse duga, mislim da bi sve igre trebale biti kracce,
jer treba nacci vremena da se odigraju svi ti silni naslovi koji nas interesuju, a sve
to uskladiti sa svakodnevnim obavezama.

Bioshock je dobra igra, poseduje neosporan sharm i kvalitet,
e ostalo je stvar ukusa...
Dobro je i to sto igra nije previse duga, mislim da bi sve igre trebale biti kracce,
jer treba nacci vremena da se odigraju svi ti silni naslovi koji nas interesuju, a sve
to uskladiti sa svakodnevnim obavezama.

Heheh... salis se sigurno?! Gdje krace da budu , ooo covjece :lupko: Ako tako mislis, onda me stvarno cudi kako si i presao bioshock?! Sigurno si koristio onu strelicu za navodjenje i easy dificulty (zato ti i nije bila previse duga):D

Poslednja izmena:
Nema ništa protiv kraćih igara, zato što igre koštaju $0.0 Da trebaš da daš 50 ili 60 evrića za igru sa 5 ili 6 sati gameplaya video bih te. Uglavnom se zvanično opravdanje svodi na ili da ima svrhe preći igru više puta na raziličitim težinama (direktan primer DMC) ili kao omg hebe kevu multi je vredan tih para (COD ili Halo).

e pitao bih vas da radite vishe sati dnevno i imate jos dosta obaveza i interesovanja da li bi vam odgovarale krace igre.
meni odgovaraju.,)

U U U dobar Gameplay, Me like, me like:d

Solidan gameplay. Najinteresantnija je mogucnost ronjenja. Ovo ostalo je manje vise isto. Naravno sem one busilice (koja ima iritirajuc zvuk, podseca me na zvuk komarca u letu :S:)

@wellboy
Pa ti koristi savegame pa prelazi natenane. Ne igras valjda sve u "jednom cugu".

Poslednja izmena:
Na žalost odložen do daljnjeg:

"Take-Two Interactive today announced that it has pushed BioShock 2 into its 2010 fiscal year, which begins November 1, 2009, and runs through October 31, 2010.According to the publisher, BioShock 2 was delayed "in order to provide additional development time for the title."..... "
http://www.gamespot.com/news/6213298.html?tag=latestheadlines;title;1

I ovde:
"Take-Two CEO Ben Feder explains saying "The decision to shift a release date is never an easy one, especially with a product as highly anticipated as BioShock 2. We felt that it was essential to invest the additional time to ensure that this title will deliver what its fans expect and deserve," he said.
"As a result, we will now be launching sequels to several of our strongest franchises - including BioShock 2, Mafia II, Max Payne 3 and Red Dead Redemption - during the next fiscal year. These titles will anchor our lineup for fiscal 2010, and along with other products planned for next year, provide a platform for enhanced financial performance in what we hope will be an improved retail environment."
http://pc.ign.com/articles/100/1003147p1.html

Poslednja izmena:
Ko hoce da igra SS2 na XP-u...
Sve sto treba da uradi (uz instalaciju patch-a za XP) je da obrise video fajlove iz foldera cutscenes.

Meni tako radi na verziji SS2 Modded (osnovna igra + svi moddovi, pre svega Rebirth mod sa kojim igra izgleda pristojno, ako se to moze reci u eri Crysisa :D), ima na netu da se skine torrent (samo se igra otpakuje, nema potrebe ni za kakvim patchom/lekom).
Ko zeli, mogu mu na pvt poslati odakle sam skinuo :).

Mada sam siguran da ce raditi i na osnovoj verziji igre, dakle sve cutsenes obrisite iz foldera, ustvari premestite ih negde drugde i pogledajte ih, sve osim cs3.avi, to je outro, tj. poslednji film iz igre :).

Aj' poshalji meni, ja ne mogu da pustim moju verziju na konfi iz potpisa. Koristim WinXP Sp3.

Poslednja izmena:
Multi deluje toliko jadno da je to smesno... sacuvaj me boze!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno