1. ne samo sada, nego uvek :-devil-:kUdtiHaEX je napisao(la):1. Bravo sada si fazza![]()
2. jer ne koristis TC samo da bi se razlikovao od drugih![]()
set je napisao(la):da ne otvaram novu temu posto vidim da dosta ljudi koristi firefox jel postoji neki flash get plugin za nju??
a inace odgovor na temu pa naravno TC, Firefox, winamp i acdsee
ZoNi je napisao(la):hm... zanimljivo: izgleda da svi koriste TC!![]()
ZoNi je napisao(la):evo, upoznaj mene
Spotter je napisao(la):WinEnable, cudo u 65kb.
ZoNi je napisao(la):....nikada nisam koristio DOS....
salac je napisao(la):Ne falaNe zeli da se upoznajem se sa ljudima koji ne koriste TC
![]()
ZoNi je napisao(la):eeee... bedak... ali, onda bar pogledaj moj start meni![]()
Spotter je napisao(la):WinEnable, cudo u 65kb.
Visente je napisao(la):Ima lineki link da se programčić isproba?
set je napisao(la):Bez kojeg programa ne bi mogli?: Where is it? jer bez njega bih sat vremena ubacivao diskove da nadjem gde mi je koja pesma
nista narocito! solidan browser, baziran na sporom Gecko-u, sa svim "bugovima" koje ima i Mozilla (tj. ne bas sjajan prikaz stranica radjenih za IE... a takvih je apsolutna vecina...)Dabar je napisao(la):Dosta spominjete Firefox. Kakav je to program?
ZoNi je napisao(la):nista narocito! solidan browser, baziran na sporom Gecko-u, sa svim "bugovima" koje ima i Mozilla (tj. ne bas sjajan prikaz stranica radjenih za IE... a takvih je apsolutna vecina...)
medjutim, po mom misljenju, program ima svetlu buducnost!
Dabar je napisao(la):Apsolutno si u pravu. Maločas sam ga instalirao i probao, a sad ću i da ga se ratosiljam.Držim se i dalje Avanta (izvini ZoNi, znam tvoj komentar unapred ali navika je navika
)
Probaću. Avant mi se dopada, nije pretrpan, posebno opcoje punog ekrana i rad sa mišem napred nazad, ali kod ovih poslednjih nekoliko verzija zaglupavi mi se često kad dugo provedem vremena surfujući tako da neće više da otvara stranice i moram da ga zatvorim pa ponovo otvorim da bi ga pokrenuo. Ne zaledi se ali nema ni protoka podataka. Kad se još malo doradi biće to lep program.BokiPK je napisao(la):Nije los ni Avant, ai besplatan je.
Probaj NetCaptor, vrlo slicna koncepcija, i ima bolje opcije i manje glupavi od avanta.
ZoNi je napisao(la):nista narocito! solidan browser, baziran na sporom Gecko-u, sa svim "bugovima" koje ima i Mozilla (tj. ne bas sjajan prikaz stranica radjenih za IE... a takvih je apsolutna vecina...)
medjutim, po mom misljenju, program ima svetlu buducnost!
Voodoo_NBGD je napisao(la):Imam osecaj da je zadnja verzija Firefoxa koji si probao bila 0.1...
Dabar je napisao(la):Probao sam Netcaptora i FireFoxa i vratio se na Avanta. Nijedan od ova dva nije pregledan kao Avant. Možda je Fire brži, ali je nepraktičan i ima manje mogućnosti, koliko sam mogao za kratko vreme da proverim. Fulskrin mi je presudan:vidiš ceo ekran bez ijedne trake, koje se na pomak miša pojavljuju po potrebi, a upotrebom oba tastera miša idem napred nazad. Jedino mu, po meni, može parirati MyIE2. Avant pa MyIE2 ( očekujem ZoNijev komentar)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari