Agilni je napisao(la):Ne bih mogao bez Windowsa![]()
Ne mogu bez file sharing programa, trenutno se uglavnom koristim KaZaA-om, mada ima i alternativa.
Čast izuzecima. Ja ne.ZoNi je napisao(la):hm... zanimljivo: izgleda da svi koriste TC!![]()
nIce Cream je napisao(la):Dzaba vam. Pre ili kasnije cete svi morati da se pomirite sa cinjenicom da vam je to ruzna zaostala navika iz dosa. Jednostavno, nepotrebno. Explorer works just fine, kada se ustrebas i vezes par shortcuta za nekoriscenu dugmad na misu.
salac je napisao(la):Ruzna navika? Ne bih se slozio....koristimo fajl menadzer kojim se bilo kakva manipulacija sa fajlovima uradi nekoliko puta brze nego kroz explorer. Uzgred ne znam nikog ko posle isprobavanja TC-a nije batalio mucenje sa explorerom.
I da dodam jos Lotus Notes....bez njega stvarno vise ne mogu![]()
evo, upoznaj mene: iako imam instaliran WCsalac je napisao(la):ne znam nikog ko posle isprobavanja TC-a nije batalio mucenje sa explorerom.
same here! :type:Dabar je napisao(la):Čast izuzecima. Ja ne.![]()
nIce Cream je napisao(la):Dzaba vam. Pre ili kasnije cete svi morati da se pomirite sa cinjenicom da vam je to ruzna zaostala navika iz dosa.
ZoNi je napisao(la):evo, upoznaj mene: iako imam instaliran WC(odn. TC) jos od neke verzije 3.x, nikada ne koristim zaista (osim za FTP)... suvise mi je ruzan i nepraktican - Windows Explorer sa par malih dodataka (i povremeno 2xExplorer) je zakon!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari