pa iskreno ja više volim da ja upakujem, nego da mi pakuje tamo ne znam ko...
+1
Sledeci put mozda nece sve proci tako lepo, ipak ti odgovaras za robu koju saljes, sto se moze protumaciti i kao potpuna nezainteresovanost
pa iskreno ja više volim da ja upakujem, nego da mi pakuje tamo ne znam ko...
bilo je toga i kod mene, bez auspuha, guma celava skroz, ali skroz, maltene puca..i pukla je. 2 dana kasnije eskplodirala, taj dan mi je dosao u 20:45 po paketsve zavisi kad im koji kombi zapadne.
Mi smo u firmi slali i preko Aksa i preko Bexa i sprijateljio sam se sa kuririma koji rade. Jedan te isti radi u Aksu od kada koristim njihove usluge, a u Bexu se smenjuju na mesec-dva. I zao mi je tih ljudi u Bexu jer znam sto ne mogu da izdrze duze pre nego sto daju otkaz. Dok decko iz Aksa zaradjuje ko grof, vozi volkswagen kombi sa klimom i radi manje nego kurir iz Bexa.
Aks - 28k je pocetna plata, radi se skoro 12h, kurir je odgovaran cak i kad klijent ne upakuje kako treba ili bilo sta da je problematicno sa paketom, cini mi se da je 5 ili 6 radnih dana. Drugar trazi posao pa je bio na razgovoru za posao u AKS-u.
Mozda i ja uskoro pocnem da radim u postekspresu pa cete imati informacija iz prve ruke![]()
odgovor ti nije adekvatan. za koji sam ja moj gulio fakultet, pa sad bože daj phd ako treba da radim za 300 evra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari