Internet kaže tlc nandDa li se zna koji kontroler i nand ima?
A ozbiljno ima 1TB? Nije fake?1 tb za 2500, ne mož bolje
U mom slučaju 1 TB za 1680-1850 dinara po SSDu, zavisn od toga jel računamo one dve gluposti što sam uzeo na Temu da bi dobio kupone.1 tb za 2500, ne mož boljeo
Ja imam taj model, doduse samo 1TB, nisam imao nikakvih problema sa njim do sad. Brz je, mada je sporiji od KC3000. Nemam primedbe za sad..pu pu..Šta mislite o ADATA XPG GAMMIX S70 Blade modelu? Ima model od 8TB za manje od 60.000 dinara pa se razmišljam da ga uzmem.
1. KC3000 je sasvim dovoljan (ne treba ti PCIe 5 posebno ne za LapTop iz razloga dole)Pozdrav, pa da i ja nešto pitam ovde...
Imam sada jedan noviji korektan laptop, Fujitsu E5512, i7-1255U, 32GB...
...ali stigao sa nedovoljnim SSD-om od 512GB.
Model SSD-a je Samsung MZVL4512HBLU-00BL7. Specifikacije SSD su OK, tehničar jeste, ali eto, mali je...
Dakle, uzimam neki od 1TB, izbor je širok, plaća firma pa cena nije da je jako bitna (ali naravno, ne treba mi ni neka ultra egzotika).
Pitanje je, da li oni neki bolji, Samsung 990Pro npr, može da pravi problem sa pregrevanjem unutar laptopa.
990 Evo Plus npr, evo kaže Bench da se nešto manje greje nego odgovarajuće konkurencija.
Dakle, dva su pitanja
1. Šta od aktuelnog vredi sada uzeti na mesto spomenutog fabričkog
2. Generalno, koliko treba obratiti pažnju na grejanje SSD-a kada ga stavljamo u laptop?
Jeste.Da li je Adata legend 960 max 2TB ok izbor za sistemski disk? Vidim da može da se nađe za nekih 13-14 hiljada, što mi deluje kao ok cena. Koristio bih ga trenutno uz MSI B450 Tomahawk Max poloču, sa idejom da ga prebacim u neku narednu konfiguraciju u budućnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari