Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Je li i AIDA ne očitava?![]()
![]()
Vodeci se tom metodologijom zakljucujemo da Kingston KC2500 i Samsung 860 Evo nemaju DRAM cache.
Je li i AIDA ne očitava?![]()
![]()
Vodeci se tom metodologijom zakljucujemo da Kingston KC2500 i Samsung 860 Evo nemaju DRAM cache.
Ko bi ga znao sta ocitava a sta ne, gde su specifikacije tacne na sajtu proizvodjaca, a gde nisu, gde su komponente promenjene u odnosu na review primerke a gde su iste. Ja apsolutnu istinu ne znam, ako smatrate da imate dovoljno razloga za sumnju u verodostojnost opste prihvacenih informacija, onda nemojte im verovati.Je li i AIDA ne očitava?
kod mene ne. ostao je na 12 bad sektora i 1149 grešaka i tako stoji od update-a fw. jedino ako s.m.a.r.t laže, al disk radi bez problemaNakon 1TB testiranja, ažurirao firmware.
Kažu da problematični primerci su problematični i da nikakve zakrpe ne pomažu, samo usporavaju degradaciju.
Pa videću šta će se dešavati dalje.
Možda neka APP Aliexpress varijanta.
Zar taj SSD nema problematicni InnoGrit IG5236 kontroler, koji je bio stavljan u Adata S70 Blade?U klasi do 10.000 nije los izbor ni 1TB SSD HP FX900 Pro M.2 2280 PCIe 4.0 NVMe, 3D NAND flash, TLC, Read up to 7400MB/s, Write up to 6400MB/s, 1GB (DDR4), SLC-Cached, 4A3U0AA
Odlican.
Uzeo pomenuti Kingston na kraju u G radnji, uz neke popuste me izašao na kraju oko 6700 din, što mislim da je skroz prihvatljivo.Kakav je kingston nv2 1tb? Ima li nešto bolje u tom cenovnom rangu do 10 crvene?
M2 x 2,5 mmZloupotrebljavam temu malo, jel zna neko koji šrafovi odgovaraju za nvme ssd-ove i gde da ih nađem, pošto u radnjama tehnike po Zaječaru ih nigde nema, a nema ih ni na mojoj asus a320 ploči?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari