Slot za grafiku je zauzet.
Ako ima SATA konektor na ploči i neko ćoše u kućištu da ga pričvrlji, poslužiće.
Slot za grafiku, nema ništa sa tim, čak i da je slobodan.
Kako nema. Pa lakše mi je da ubacim adapter za NVME
Na brzinu, jedna slika, radi razumevanja, šta bi činio tvoj "adapter" za M.2 SATA SSD:
Pa lakše mi je da ubacim adapter za NVME u slot za grafiku, nego da dodatno kao sada šrafim u fioku 2,5.
U bilo koj servis racunara i ne verujem da ce ti to naplatiti, ne znam odakle si ali ako si iz Nisa dacu ti.Gde može da se nađe šraf za m2? Nisam dobio uz ploču (polovnu)
Nisam, ali hvalaU bilo koj servis racunara i ne verujem da ce ti to naplatiti, ne znam odakle si ali ako si iz Nisa dacu ti.
Video sam na kp za 500 din, nema šanse da dam te par + poštarinu za jedan šraf.Na KP ako ne daju u servisu.
M.2 ili 2.5?Koji SSD od 250GB bi preporučili za low end laptop? Mislio sam da uzmem Crucial BX500, ali nema DRAM.
Koliko košta jedan, a koliko drugi?Da li se isplati doplatiti za Samsung 870 Evo 250GB u odnosu na Crucial BX500 256? U laptopu je ubogi Intel N5000 procesor, ne verujem da mu treba 870 Evo SSD![]()
Da li se isplati doplatiti za Samsung 870 Evo 250GB u odnosu na Crucial BX500 256? U laptopu je ubogi Intel N5000 procesor, ne verujem da mu treba 870 Evo SSD![]()
Ma sve je bolje nego HDD, posebno 2.5" ali ako je za OS onda je bolje, makar i nešto skuplje sa kešom. Ja sam stavio Kingston A400 u matori HP dual core laptop i živnuo je i sa W10. ali samo zato što sam imao "rezervni" inače bi uzeo nešto bolje. Isti takav imam i u glavnom systemu, služi samo za privremeno zadržavanje download-a ali nije primetno spor za to.Nije SSD za mene, za rođaka je, zato kalkulišem.
To je tako passe zna se šta je sada in...bez RGB-a laptop ne može ni da se upali...Dali su benčmarkovci poznati po ekonomičnosti? 🤣
Uzimaj taj Evo i stavljaj vrata od providnog pleksiglasa da se vidi šta je u laptopu 🤪
Tip SSD
Format M.2
Kapacitet diska 500GB
Interfejs PCI Express NVMe 3.0 x4
Sekvencionalno čitanje 2.100MB/s
Sekvencionalan upis 1.700MB/s
Ostale karakteristike
Serija NV1 series
Fizičke karakteristike
Dimenzije 80mm x 22mm x 2.1mm
Debljina 2.1mm
Masa 7g
Reklamacioni period
Reklamacioni period 36 meseci
Ne kontam po čemu je ovaj Kingston nvme bolji od KIOXIA 500GB NVMe M.2 LRC10Z500GG8 kad zaslužuje preporuku?KINGSTON 500GB M.2 NVMe SNVS/500G SSD NV1 series
U radnji na B košta 5.000,00 (sa pogađanjem na mail). Besplatna isporuka
Cena je maltene ista 5k sa pogađanjem vs 5,5k bez pogađanja.
***, bio je ovaj, ali se kanda rasprodalo...Nisam ispratio, ali do skoro nije bilo dobrih nvme za 5.000,00 dinara. Učinilo mi se kao dobra ponuda.
***, bio je ovaj, ali se kanda rasprodalo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari