D
Deleted member 37912
Guest
Da.KIOXIA 500GB ?
Da.KIOXIA 500GB ?
Exceria ima slabiji kontroler (ponekad, ponekad su slicni, jer menjaju koji ide na NV1), i Exceria ima DRAM, NV1 nema. + kao sto rekoh samo <512GB NV1 se isplati uzimati.
Opet, Silicon Power P34A80 je 6790 din, sto gledati bilo sta drugo, ... I Transcend 110s za ~6000 din kao rezervna opcija
M*ni**r, i jos jedna za 6956 din firma. (izadju kad se pretrazi na itsvet)Silicon Power P34A80 500GB? Gde ima za 6790 dinara?
Može i na PP, jer ja nisam našao ispod 8000 din...
Radnja na P ovaj od 2TB prodaje za tolikoGde ima za 180, najmanja cena je 250.
Detaljan prikaz imate recimo ovde:
![]()
Kingston XS2000 Portable SSDs Review: USB 3.2 Gen 2x2 Goes Mainstream
www.anandtech.com
Trenutno best buy SSD, po meni. Ako mu nije skočila cena...Kakvo je mišljenje benchmarkovaca o Kingston KC3000 1TB? Jesu li krajcovali nešto? Vidim da je gen4 i ima dobro čitanje i upis, a i 5 godina garancije. Ima li šta bolje, isto ili povoljnije u toj klasi?
Ja imam kc 3000 oko 3 4 meseca i za sada mi odlicno radi.Kakvo je mišljenje benchmarkovaca o Kingston KC3000 1TB? Jesu li krajcovali nešto? Vidim da je gen4 i ima dobro čitanje i upis, a i 5 godina garancije. Ima li šta bolje, isto ili povoljnije u toj klasi?
3 - zavisi za sta ces da ih koristis. Ako budes samo prebacivao fajlove, ne bi trebalo da imas ikakve razlike sem mozda u situaciji gde se prebacuje puno sitnih fajlova, mada ni tad ne verujem da bi bila neka tragicna razlika. Mozda gresim, slobodno moze neko da me ispravi.1. Kakvi su externi "Samsung T7 Touch" i "Kingston XS2000" osim sto je Sasung malo sporiji?
Ionako se ne mogu na usb3.0 postici najvece przine pa i nije toliko bitna najveca brzina...
2. Koliko se ovi externi ssd-ovi griju, koliko ukoce i na koliko smanje brnu pri prebacivanju 1,5-2TB materijala odjednom na njih?
3. Da li im smeta ili nesto fali sto nemaju DRAM ?
4. Da li "Kingston XS2000" ce normalno raditi ako se zakaci na neki drugi kabl koji je USB-A na USB-C jer mnogi nemamo USB-C na ploči i kućištu (uz njega dolazi dvostrani usb-c kabl dok uz samsung dolaze 2 kabla)?
5. Da li ce "Kingston XS2000" raditi ako se orginalnim usb-c na usb-s kabl zakaci preko adaptera USB_A na USB-C ?
6. Ti adapteri ili drugaciji kabl nece previti problem u vezi napajanja strujom ?
7. A da li je pametnije uzeti klasicni m.2 ssd/nvme i staviti ga u externo kuciste (uz obezbedjivanje adekvatnog hladjenja, stavljanja termo trake preko uredajna koji ide u kuciste...) ?
8. Koji sto jeftiniji M.2 ssd ili M.2 nvme valja a da ima kod nas da se kupi, ako mu treba da ima DRAM i 2TB da je veliki (moze i 4TB al bice "previse", zbog para)?
Ajde budite dobri pa javite, predlozite, posavetujte...
Au...Uzeh polovan KC2500 500gb povoljno, nije mnogo presao, da vidimo koliko ce da izdrzi
Pogledajte prilog 357293
Ma držim ti pesnice da bude što drže, ali ja na taj ssd ne bih stavljao nikakve podatke koji mi išta znače...Sto posto, bas me zanima me koliko ce da izdrzi![]()
Ovo je uzeto kao zamorce za ubuntu, imam vec sistemski A2000 + Macrium reflect svakog dana radi backup, tako da ovaj mi je cetvrta memorija u kompu, sekundarnaMa držim ti pesnice da bude što drže, ali ja na taj ssd ne bih stavljao nikakve podatke koji mi išta znače...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari