Za igre. Već sad ima igara koje zahtevaju SSD, a i NBA 2K22 mi štuca na klasičnom disku (probao sinoć). Imam prazan slot gde je bio crknuti Kingston, a imam i dva klasična HDD-a na koje trpam gluposti. A i muka mi je od napajanja i kablova...
M.2 nema napajnja i kablova. Zato sam i pitao zašto SSD. M.2 je jeftinji, a i brži nekoliji puta o d SSD a.
Aorus X570 Elite. Jedan slot je PCIe 4, drugi je PCIe 3 100%. I nema potrebe za adapterom, ionako ću ga koristiti za trpanje igara i dodatni keš za Fotošop. Dok ne kupim novu mašinu...
Ti imaš dobru opremu, ali to ne znači da je skuplje uvek i bolje.
Ne živim u Beogradu, a da dolazim samo zbog toga, da se akam sa trgovcima i njihovih 45 dana saobrazbe i druga podhebavanja, neka hvala. Svaka škola se plaća, a moja je "Kingston nikad više".
Ja sam prvi koji ne robuje brendu, ali da kažeš da A2000 ili KC 2500 nije dobar, a uz to ima 5 godina garancije nije u redu. Ja sam moj
KC2500 NVMe kupio u radnji BS i tako dalje. Nema šanse da bi im oprostio gartanciju. Uz to živim u Jagodini i uglavnom kupujem online. Napisao sam ovde dobar tekst, sa slikama i merenjima
Zdravo drugari, Postoje stvari o kojima ne želim da pišem. Ovo očigledno nije jedna od njih 😁 Radi se o NVME adapteru, i KINGSTON - u 500GB M.2 NVMe SKC2500M8/500G SSDNow KC2500 series. I sami ste svesni toga da je kod nas situacija na SSD tržištu jako oskudna i skromna. Uz to mogu i da Vas...
forum.benchmark.rs
Sa adapterom daje deklarisane vrednosti. Ti gledaš neke gluposti od 38.000,00 dinara. 1 TB KC 3000 košta oko 20.000,00
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Kapacitet 1TB Format M.2 2280 Interfejs PCIe 4.0 NVMe Brzina čitanja 7,000MB s Brzina pisanja 6,000M
www.eponuda.com
Western Digital 1TB WD Blue oko 13.000,00 -
odličan !!!
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Tip: SSD Dimenzije: 80mm x 22mm x 2.38mm Reklamacioni period: 36 meseci Interfejs: PCIe Gen 3 x4 wit
www.eponuda.com
Za Samsung isto mogu da ti daju preporuku za kvalitetan NVME od 1 TB. Nisam ih imao ali sam čitao da je 970 bolji od 980. Napisaće već ljudi
Iz svega nevedenog mogu mogu da napišem, bez vređanja shvati dobromamerno, da :
- ili se ne razumeš u materiju
- ili ne zarađueš novac, pa ga samim tim i ne ceniš
Dva druga sa foruma, iz mog kraja. Da ih ne imenujem. Na počeku smo bili ljuti neprijatelji

sada jedan vrlo aktivan u temi za Nvidia drajvre, a drugi ne kupuje ni pastu bez konsulaticje sa foruma

Zato se naoružaj stipljenjem i pitaj
Koji NVME da kupim od 1TB za ploču Aorus X570 Elite ? Možda i nećeš morati da kupiš na Adm. zabranu.