To eto nisam ni znao, da jedan model SSD-a može da ima različit kontroler i čipove...to nešto kao i Adata sranje...
A sto ne valja SP?Ja kupio 2 usb stika super rade i to pise Made in Taiwan znaci nije Kina.Sve sto sam kupio da je doslo iz Tajvana ili Koreje jos se nije pokvarilo.Ili moj omrazeni Silicon Power. Tada sam mislio da su oni najveci prevaranti, gang od pet ljudi koji lepi nalepnice na svoje uredjaje a sve im pravi neki OEM... ali avaj, doslo vreme da i veliki igraci rade iste radnje.
I prolazi im sve to - onda ih zabole da prestanu. A da je jedan skandal bio prvi put kada se to desilo, da su satanizovani do te mere da sledecih 2 godine niko ne kupi nista od njih, druga bi pesma bila..
Nema koji od poznatijih techtuber-a nije koristio T-Force memoriju u svojim buildovima. GSkill, Corsair i oni su ubedljivo najzastupljeniji. A to što su najjeftiniji im samo pospešuje prodaju i znaju da ne treba da budu alavi.Što su onda ubedljivo najjeftiniji?
Team Group je ok brand, nema tu nista divlje
Šta je konkretno problem sa Kingston 1TB M.2 NVMe SNV2S/1000G SSD NV2 series , pošto vidim da je cena pala na ispod 5000?
Je li moguće da ne valja ni za storage?
A sto ne valja SP?Ja kupio 2 usb stika super rade i to pise Made in Taiwan znaci nije Kina.Sve sto sam kupio da je doslo iz Tajvana ili Koreje jos se nije pokvarilo.
I dosta Kingstonovih uredjaja sto sam kupio je iz Tajvana.
Пробај са Aida64 extreme.Probao na starom patrotu sa ddram i novom kinezu,ne prepoznaje,na drugom sa nvme sve pise lepo.
Како си задовољан са радом ?Da javim samo da sam uzeo klasicni 2.5 ssd MX500 2TB za nepunih 16k.
Zaprepastio sam se kad sam kad sam video cenu diska i to SATA. A onda sam ukapirao da je poruka dosta stara, jer danas imaš M2 NVME PCI4 za manje od 11. 000 sa 5 godina garancije.Како си задовољан са радом ?
Što veći 3.5" disk srednjeg kvaliteta. WD Blue npr. Taj slobodan slot iskoristi za nešto kršteno, tipa KC3000.Šta uzeti u današnje vreme a da je neka budžet varijanta i da valja, 1 ili 2tb isključivo za storage fotografija? Ploča je msi b450 tomahawk, ima jedan slobodan m2.
Imam istu ploču sa KC3000 1TB. Odlično radi tako da je moja preporuka ovaj SSD, bez obzira što nećeš iskorititi njegov pun potencijal.Šta uzeti u današnje vreme a da je neka budžet varijanta i da valja, 1 ili 2tb isključivo za storage fotografija? Ploča je msi b450 tomahawk, ima jedan slobodan m2.
Mada bolje je bez mehaničkih diskova, ne prave dodatnu buku. Ovo je od osobe koja ima dva mehanička i KC3000 u glavnom računaru.Što veći 3.5" disk srednjeg kvaliteta. WD Blue npr. Taj slobodan slot iskoristi za nešto kršteno, tipa KC3000.
Jos uvek je nije namontiran, nikako da nadjem vremena da ga namontiram i ubacim dva nova OS.Како си задовољан са радом ?
Mislio sam da pošto je tema ssd, nema potrebe da napominjem da me hdd ne zanima, imam ih 3 i jedan Intel ssd 2.5" od 500gb za sistem. Sada bih izbacio jedan hdd za back-up a ubacio neki ssd od 1ili 2tb. Znam da je KC3000 odličan kao i crucial p5 plus ali 1tb košta kao kod nekih drugih 2tb. Treba mi samo za skladištenje podataka, pretpostavljam da nije bitno da li ima dram, 3d nand i šta ti ja znam sve...bitno mi je samo da pouzdan. 😊Što veći 3.5" disk srednjeg kvaliteta. WD Blue npr. Taj slobodan slot iskoristi za nešto kršteno, tipa KC3000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari