Za sve one koji i dalje misle da tako nešto postoji.
http://software.benchmark.rs/vesti/google_izbacio_sve_co.cc_poddomene_iz_svoje_pretrage
I ja sam se ranije iscimavao sa free domenima i poddomenima,edukacije radi u fazonu sto da platim kad ucim u smislu nemam pojma pa sta sad...
E kad mi se treci put desilo da su haknuli/ubili/ugasili ili sta vec ni sam ne znam uvideh da je to stvarno besmisleno,jer em sto ti gurnu gomilu reklama (lazu da ima samo malo) em podrska nikakva i nista zasticeno nije,kao sto je u ranijim postovima receno em si taman "navukao" ljude (kod mene su bili kriticari
) pa posle sto nema,gde je sajt bla bla
Danas sam uplatio 100 din (neka akcija bese) za god dana ovoga:
Web Hosting + besplatan domen vaseime. x3.rs u trajanju od godinu dana.
Posedujemo svoje zakupljene servere na gigabitnoj mrezi u Holandiji. Nalaze se u EwoSwich Datacentru u oblasti Haarlem sa direktnim
peeringom sa svim vecim evropskim provajderima. Latencije se krecu od 30-80ms u zavisnosti od vaseg internet provajdera. Garantovan je 99% mesecni uptime.
Takodje imate i osnovnu tehnicku podrsku u vezi svih servisa na serverima.
Nasi Paketi se razlikuju samo po kolicini prostora i protoku podataka. Ostale stavke nemaju ogranicenja ali nije dozvoljena namerna
zloupotreba. Takodje u cilju odrzavanja performanci na visokom nivou nisu dozvoljene upload/download skripte kao rapidleech i
torrentflux
2 Domena (besplatan .x3.rs mozete koristiti i svoj domen)
500 mb prostora
5000 mb protoka
Sve ostale stavke su NEOGRANICENE
FTP Naloga
Mail Naloga
MySQL Baza
Podrazumeva se podrska za:
CGI / PHP / PERL
SMTP / POP3
PYTHON
Awstats (kompletne statistike posecenosti sajta)
Web Mail (Round Cube ili Horde webmail programi)
Cron Job
Full DNS Managment (Apsolutna kontrola vaseg domena)
Za pocetak i za te pare...
Mislis da postoji neka razlika izmedju tog hostinga, i nekog besplatnog hostinga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari