❤️Ovde nema like dugmeta, tako da hvala za sve unapred. Koliko ima brojeva inace?
Imaš jednog zainteresovanog nostalgičara za ove kataloge.Cao svima posle duzeg vremena,ziv sam,noga nije ozdravila,ja menjao par poslova ali bez uspeha za sad,ali videcemo.U medjuvremenu sam dobio par komada Beosoft kataloga pa ako nekog zanima mogu da skeniram kad budemo zavrsili skeniranje The Gamer casopisa,ispod je primer kako su izgledali.Ja sam mladji pa se ne secam da sam ih vidjao po igraonicama koje su pocetkom 2000ih bile popularne kod nas
![]()
Nemam ih,i ja ih trazim.Jel imaš možda brojeve 2,6 i 7 da kompletiram tu prvu fazu?
Okej,za vikend cu da vidim da ih skeniram.Imaš jednog zainteresovanog nostalgičara za ove kataloge.
Dobijali su se kao Beosoft reklama u Svetu Kompjutera.
Hvala drugar!Okej,za vikend cu da vidim da ih skeniram.
E druže moj, podseti me na te japanske PS2 konzole.Nekad se i u casopisu pisalo u pirateriji danas ne sme ni na forumu
Bonus 03 Maj 2000
Pogledajte prilog 463123
Inace vremenske orjentacije radi, u svakom casopisu u podnoziju trece strane mozete videti kada izlazi sledeci broj odnosno zakljuciti kada je izasao broj koji trenutno citate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari