Šta je novo?

Beosoft i Gamer odlaze u proslost

Da li neko mozda ima casopis "Mega Games"?.....izlazio sredinom 90tih

Secam se, bilo je samo par brojeva. "Casopis za PC, Segu i Amigu". Mislim da cemo to bas tesko naci...

Cao svima posle duzeg vremena,ziv sam,noga nije ozdravila,ja menjao par poslova ali bez uspeha za sad,ali videcemo.U medjuvremenu sam dobio par komada Beosoft kataloga pa ako nekog zanima mogu da skeniram kad budemo zavrsili skeniranje The Gamer casopisa,ispod je primer kako su izgledali.Ja sam mladji pa se ne secam da sam ih vidjao po igraonicama koje su pocetkom 2000ih bile popularne kod nas

kvalitetan naftalin.

to se ceni 😁 (smajli sa jednim kvarnim zubom)

malo posao popustio pa napokon imam vremena i snage da se vratim skeniranju i obradi 😃

Ovde nema like dugmeta, tako da hvala za sve unapred :D. Koliko ima brojeva inace?

Ovo je super! Hvala svima za očuvanje ređih časopisa! 🙂
SK, računari, moj mikro (tinejdž smeh😁) i ostali iz tih vremena još i mogu da se nađu, a ovo malo novije (The Gamer, Bonus, Digital!, PC Press...) nema nigde.

Moracu i ja za vikend da krenem malo,nije u redu,samo mislim na posao i krevet :D

Jel imaš možda brojeve 2,6 i 7 da kompletiram tu prvu fazu?

Cao svima posle duzeg vremena,ziv sam,noga nije ozdravila,ja menjao par poslova ali bez uspeha za sad,ali videcemo.U medjuvremenu sam dobio par komada Beosoft kataloga pa ako nekog zanima mogu da skeniram kad budemo zavrsili skeniranje The Gamer casopisa,ispod je primer kako su izgledali.Ja sam mladji pa se ne secam da sam ih vidjao po igraonicama koje su pocetkom 2000ih bile popularne kod nas

Imaš jednog zainteresovanog nostalgičara za ove kataloge.
Dobijali su se kao Beosoft reklama u Svetu Kompjutera.

Imam ja jedan Gamer iz 2004. godine, broj 68. Ako ga nema u kolekciji koju su postavili drugi članovi mogu da ga skeniram.

^Ne znam kud ode thanks dugme na ovoj temi, ali hvala na ulozenom trudu(y)

Nekad se i u casopisu pisalo u pirateriji danas ne sme ni na forumu
Bonus 03 Maj 2000
Pogledajte prilog 463123
Inace vremenske orjentacije radi, u svakom casopisu u podnoziju trece strane mozete videti kada izlazi sledeci broj odnosno zakljuciti kada je izasao broj koji trenutno citate
E druže moj, podseti me na te japanske PS2 konzole.
To su konzole koje sam uspeo tada da uvezem - ukupno pet komada (obezbedili mi Kinezi od kojih sam u to vreme dovlačio džojstike i ostale dodatke za konzole - imali su izvesnu količinu koju su obezbedili sivim kanalima), kao i dvadesetak tada aktuelnih NTSC originalnih igrica.
Naravno, da bi ih dobio, dogovorili smo se da povučem i veću količinu dodatne opreme.
Što bi rekao Šojić: “uz kafu moram da im uvalim i ventilatore.” 🤣😂🤣
Sve sam odmah prodao “Sony World-u” za 1200 DEM po komadu, a igrice po 100-150 DEM. Njihov tadašnji direktor prodaje (neću mu spominjati ime) molio me je da im tada ustupim, kako bi imali PS2 prvi u Evropi, jer su hteli da ih gurnu u prodaju uz Sony televizore, za koje su očekivali da će planuti zbog prvenstva u fudbalu koje je te godine bilo u toku, EURO 2000. Od igrica, čini mi se da sam tada imao Ridge Racer V, Winning Eleven (ili neku iz tog serijala), Street Fighter EX3…

Eh, behu to lepa vremena.😁

Nazad
Vrh Dno