Šta je novo?

Beosoft i Gamer odlaze u proslost

Nije bio baš jeftin časopis za to vreme u odnosu na kvalitet štampe/papira. Sadržaj je bio super, ali je vizuelno izgledao dosta jeftino, pogotovo u odnosu na recimo Digital! ili PC Press, koji su koštali slično u to vreme. SK je bio 70-ak dinara, ali on nije u konkurenciji, jer je subvencionisani od strane države.
Hvala još jednom za skenove!

da se primetiti po nekim stranama, tanke su kao flis papir i providi se prethodna strana. kako je vreme odmicalo, kvalitet je bio sve losiji, mislim da je kvalitet bio najveci do broja 20. nema na cemu, uzivanje mi je ovo da radim 😀

Stvarno glupo sto nema thanks dugmeta ovde...hvala :)

vidim u jednom od kataloga, N64, 240 maraka. kako mozemo da saznamo kolika li je ta cena u danasnjim valutama :D

oko 500 emra današnjih,manje više

Kod zvanicne konverzije 1€ je bio oko 1,95 - 1,96 DEM.

Pa da ali inflacija za 25 godina je preko 100%.

Takođe kad je uveden Euro većina je samo iznos u DEM navela u EUR. Preko noći je sve bilo duplo skuplje... Tako da tih 250 maraka je bar 500 eur danas....

Vau, empire earth... Koliko li sam sati i dana proveo igrajuci je..

Evo, ako je nekome frka za prostor, kompresovane verzije Gamer-a. Na sve brojeve koje sam skinuo, koliko se sećam, ušteda je preko 3GB. Na većini se apsolutno ne primeti razlika u kvalitetu, a negde je vidljiva tek kad se dosta uveliča.
Ovo sam pravio zbog sebe, al' reko' možda još nekome bude interesantno.🤓 Imam gomilu PDF časopisa, koji jedu prostor, pa mi je ovo super rešenje.
I ostalo sam "skučio", pa mogu da upload-ujem, ako ima zainteresovanih.

1750088914023.png

1750088988599.png

Nazad
Vrh Dno