ljudi, pa jel moguce da svi imamo telefone koji ne mogu da uhvate ni upola dobar signal kao nokia i SE, a pricamo o ikonicama i java aplikacijama?
...Skinuo sam sa neta ovu 48 - (ef81_ip15.0.1_xx-international-lg01_48_0113_internet_sglpk[1]) ali kada ga pokrenem on kaze da je instalirana novija verzija softwera i prekine se instalacija...
P.S. Nego ljudi,jel se nekom desava da mp3 ponekad secka?????
Opet ja
U prethodnom postu sam se zalio na stalno gasenje i blokiranje telefona. Telefon se 2 puta ugasio i u toku razgovora a imam nemacku 58-icu. Resenje je stvarno vrlo jednostavno (bar je meni uspelo), potrebno je samo ocistiti kontakt izmedju baterije i telefona i evo vec nekoliko dana telefon radi bez ikakvih problema. Nisam mogao da verujem da je tako nesto u pitanju posto je u pitanju nov telefon.
Sto se tice jacine signala (ukljuceno je GSM only) meni je prijem odlican cak i kada imam samo jednu crticu signala.
Mp3 zna da secka ako je ako je bitrate veci od 128 (mozda moze da radi i do 192kbps, nisam siguran, znam da mi je seckala pesma koja je imala 256kbps)
Mp3 zna da secka ako je ako je bitrate veci od 128 (mozda moze da radi i do 192kbps, nisam siguran, znam da mi je seckala pesma koja je imala 256kbps)
mali povratak na ubacivanje srpskog... znaci sve sam odradio kao na slikama... prikljucio telefon kopirao fajlove, kod trecje slike telefon pita da li da pregazim fajlove, zamenim... to mene nije pitao... i nemam srpskog nitihrvatskog u meniju...
vodio sam racuna, jeste brew, verzija comandera mi je 1.1.0 da nema to mozda nekakve veze...?
Kazete da je kopiranje mp3 pesama pomocu Brew-a na karticu mnogo brze ali kako se to odradjuje kada pomocu Brew-a ne vidim karticu ni kada udjem preko OBEX-a (sto mi je uspelo samo jednom) ni preko BREW porta (sto mi redovno uspeva)? Karticu (1GB) sam inace formatirao preko samog fona, preko MPM-a se vidi ali smara sto je nevidjeno sporo snimanje.
Pa ta tema ti se nalazi u settings(postavke)->theme(teme). Zove se Standard
Ljudi PUNO hvala...
sada komotno mogu da kazem da je ovaj siemens moded to perfection...
jedna preporuka: ljubitelji elektronske muzike skinite tiesto temu nisam video bolje odradjenu temu ni na jednom jedinom telefonu...
Veoma mi se svidja ova tema sa zabom
Da li mozes da mi kazes gde si je skinuo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari