Evo da vam i aj ponesto kazem o telefonu:
kupio sam ga pre 2 nedelje
originalni softver v41
dizajn i izgled - apsolutna 10-ka, jedina klasa koja je bolja npr. nokia siroko od 1000e i slicno
softver - vrlo dobar, ali ima manu da je malo sporiji, ukoliko vam ne treba komp nego telefofon nece vam smetati, bar meni ne smeta sto moram da sacekam 1 sekundu da se izvrsi komanda umesto da to bude momentalno; ukoliko zelite da vam radi stabilno nemojte ga fleshovati jer time nista osim te 1 sekunde na brzini necete dobiti, ali vam neke stvari mogu prestati sa radom i nerviracete se
ekrani - sjajni, i spoljasnji i unutrasnji, medju najboljima.
programi - postoji masa programa za njega, pocevsi od worda, excela pa do kojekakvih cuda koje su rusi izmislili, e sad kome treba i ko to voli moze do instalira i da se zanima koliko god zeli, nece mu biti dosadno i sve ce mu raditi super.
muzika - radi sjajno, plejer se pokrece i sa spoljasnjeg ekrana, jedina mana po meni je nepostojanje shuflle fyunkcije u plejeru
kamera - 2 mega pix, po danu extra, po mraku losa jer nema blica.
baterija - sa normalnim koriscnjem, bez izivljavanja, malo muzike, malo slikanja, malo pricanja, bar 3 dana; dobra stvar - dok radite na kompu puni se baterija i preko usb-a
cena - prava sitnica
sve u svemu :banana: