MAKIVANJE GOOGLE IKONE:
KOPIRAJ mape default, mainmenu, mymenu u mobitel, u brew/cfg.
RESTART i divi se novom izborniku.
Naravno, ovo je samo dodatak za v58?
Engleski ostaje kao osnovni izbor?
Da li je los prijem nesta normalno na ovom telefonu ili da ga nosim nazad na garanciju.
meni je takodje jako losh prijem ... na starom samsung x660 full signal ... na ef81 svega 21% ;/
Ja nikako ne mogu da flesujem telefon, poludecu. Konstanto mi izbacuje gresku da ima puno nekih neinicijalizovanih NV items - a. Sta da radim?
Ja nikako ne mogu da flesujem telefon, poludecu. Konstanto mi izbacuje gresku da ima puno nekih neinicijalizovanih NV items - a. Sta da radim?
Ugasim ga i opet izvadim bateriju. Pritisnem # i POWER u isto vreme nekoliko sekundi i upali se ekran sa natpisom Benq-Siemens i zadrzi se na tome. Nakacim ga na USB, startujem 3GSWUP UPDATE koji odradi LOAD kao i obicno stim sto sad ne vidi koji je softver na telefonu i izbaci poruku "Ready for update". Ugasim modem (iz struje) i startujem UPDATE.
Koliko ja znam standard za "prikazivanje crtica" ne postoji, tako da je najbitnije da telefon ne gubi mrezu, na proizvodjacu je da uskladi svoj broj crtica sa snagom signala tako da moze telefon i da prikazuje full signal a da imate problem dok pricate.
Jedino sto me brine je to da mi nije zapao falican model ili mozda postoji nesta sto mogu sam da uradim da ovo otklonim.
a koliko treba vremena cirka da se sve to lepo instalira i podesi
i media i msn i net i sve ostale zezalice koje ste pominjali a da pri tom telefon lepo radi i da nigde ne brljavi????
djwibe,
koju verziju firmwarea imas, ja imam samo 5 crtica u mom pokazivacu signala?
(settings > phone > phone identity > drugi tab - NV ini name ili EFS name npr.)
Naravno da ces u gradu imati pun signal sa obzirom da si verovatno na 100m od bazne stanice, lako je moguce i da imas jednu blizu i u svom kraju, ali ljudi koji se nalaze na granicnim podrucjima izmedju celija imajuj slabiji signal, narocito unutra
Cak se i po centru desava da u nekim rupama (klubovima) podrumima i sl. telefoni sa slabijim signalom jednostavno izgube mrezu dok oni bolji nastave da sljakaju ok.
Ajde da pokusamo da dodjemo da nekog zakljucka, jel u pitanju softver, telefon ili su samo neki modeli falicni ?
Ja sam svoj kupio u Intercomu i dao da mi oni isflashuju firmware za 200din cisto kako ne bih na sebe preuzimao odgovornost.
Najkorisnije ako imate losiji prijem je da uporedite telefon sa drugim telefonima. (pogledate drugarov i slicno)
Jurio sam malo po netu, izgleda da dosta ljudi ima problema sa prijemom i da je na trzistu velika kolicina nekompletnih EF81 telefona (sto bi objasnilo smesne nabavne cene za ovakav telefon).
Evo sta je jedan gospodin nasao umesto antene u svom telefonu kada ga je otvorio.
http://overlay.no-ip.org/kuba/alkom...un prijem,ali je stabilna mreža(ne puca veza)
Za nemacku v58cu, da bi se lakse snasli u temi upovao sam html na server sa linkovima koji je djwibe naveo u preseku teme na nekoj od strana, adresa je www.g-mm.net/mobile/EF81.htmlwww.gsm-multifund.de
Registruj te se i DOWNLOAD.
Evo sad sam zeznuo stvar! Ne mogu da pristupim meniju,menjao sam fajlove za google ikonicu i probao da ubacim druge ikone. Video sam na ruskom sajtu da su neke ikone za odredjenu verziju sw. Moguce da su ikonice koje sam ubacivao za starije verzije.
Evo sad sam zeznuo stvar! Ne mogu da pristupim meniju,menjao sam fajlove za google ikonicu i probao da ubacim druge ikone. Video sam na ruskom sajtu da su neke ikone za odredjenu verziju sw. Moguce da su ikonice koje sam ubacivao za starije verzije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari