@nikola.karapand ne, za sad
...shta ocekujete od 950mah kad samo procesor radi na 180mhz...
Imas par strana pre ali evo ponovo:Ok to mi je jasno ako moze link za nemacku verziju softvera v58 zato sto na ruskoj ne radi internet.
pozdrav
Telefon je pobenalio, naime na memorijsku sam preko kard ridera prebacio oko 80 pesama, neke slike i video klipove sa kompa. Slike i video zapise lepo pronađe, ali pesme neće... Sačekam da očita karticu i on mi prikaže oko 20 pesama. Na kompu lepo vidi sve što je na kartici. Kartica je Kingston od 1Gb, a slobodno je oko 440 Mb...
Uvek kad je baterija napunjena skoro do vrha, tj, verovatno na istom mestu, telefon javi da je instaliran neispravan baterija. Istekao mi rok bateriji, sad mogu da se slikam. Da li ima neke pomoci oko ovoga? Koliko je nova baterija?
Staje i u futrolu za Motorolu v3.
Znam,ali je borsko trziste cudo jedno...![]()
Nego,nesto mi je palo na pamet...Doticna futrola funkcionise na principu magneta. Da li ti magneti nekako (lose) uticu na bateriju i telefon uopste? Verovatno je glupo pitanje - valjda ne bi pravili futrole za 'fon koje ga uhebu,je li? Mada...:trust:
Meni ga danas ukraše...![]()
Ni manje ni više, no iz rođene mi kuće; 2 minuta straha +200eKako BRE.:wall:
Ni manje ni više, no iz rođene mi kuće; 2 minuta straha +200e... Dao pandurima IMEI, kažu da će ga možda naći... Ja se razmišljam da li odmah da uzmem novu karticu sa istim brojem (bio sam prepaid, imao samo 300din krede, nije strašno), ili da čekam snage reda i zakona...
o5 imam problem!GPRS radi, ali nijedna aplikacija koja treba da se konektuje na net ne radi! Ne radi ni opera, ni google maps, ni news2mobile, ni weather forecast, a na svakom prijavi neko drugi problem. Imam nemacku v58. Desavalo li se ovo nekom?
Ahoj! I dalje sam odusevljen ovim cudom za 100 evraUzecu Micro SD karticu (od 1GB) samo ne mogu da se odlucim za proizvodjaca , Kingstone , Take MS ili (Neki Goodram? ili tako nesto) ? Ako ko ima savet neka napise ... Inace imam normalni
v48 ... Hvala unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari