Ima li neko da mu radi Theme Editor?
Čudno što si to pomenuo, ja na tom tasteru u gornjem desnom uglu imam nekoliko čudnih tačkica, ništa posebno, niti baš primetno, nego sam pri jačem osvetljenju to primetio, pa pokušao da obrišem, ali shvatih da je to sad njegov sastavni deo... ne znam samo da li je takav i stigao, ili je "reagovao s prstima"...
@djwibe: bi li mogao da ponoviš link za nemačku V58, ne mogu da se baš snađem po prethodnim stranama? :wave:
LJudi, tri problema!
Prvi, kad iskopiram brojeve sa SIM na memoriju telefona posle ih vidi duplo jer cita i sa jedne i sa druge. Kako da podesim da cita brojeve samo sa memorije telefona?
Durgi, MMS i Gprs nece automatski da se podese primanjem poruka sa zvanicnog sajta (telenor), znaci ne radi pa to ti je. Ako neko ima 063 (prepaid) i Ima ovo sve podeseno, nek napise, PLEASE!!!
Trece, imam SW 22 (ne mogu da verujem kolko je to staro) i prebacicu ga na zvanicnu SW48, procitao sam svih 19 strana ovog foruma. Nego jedino me muci ako crkne usput, malo mi je zjb da ga vracam u prodavnicu (posto je pod garancijom), jer sam iz Nisa a kupljen je u BG!
pozzz za sve, alal vera na informacijama!
E kasno ja vec ubacio neki mplayer, provalio sam da zbog njega koci.
E ti nije problem da atasujes orginal pleyer?
Ono l04 i l01 oznacavaju samo oznaku jezickog paketa (l04 ima srpski),
. Moglo bi npr da negde pronadjes EF81_IP15.0.1_xx-Mobitel-LG04_48_0113_Internet_SGLPK[1].exe, ali takvog software-a nema.
Kome je bitan srpski jezik postoji nacin da ga ubacite i u v58 firmware.
Zato sa 3GSwupFU firmware-ima mozes kako hoces i downgrade i upgrade i flash na druge jezicke pakete.
I meni se to desilo ali ne boj se ne stace posle oderdjenipog vremena.Imam jedno pitanje za sve koji imaju ovaj mob. Stvar je u sledecem:
U subotu uzeh ovaj telefon, koji je zaista izuzetan. Verzija softvera je v48 i meni je ok, nema nikakvih problema. Medjutim juce sam primetio da je kursorski (onaj pravougaoni taster) tj. dzojstik taster potamneo na jednom delu! On je napravljen od metala (bakra?) i verovatno niklovan da bi postigli visoki sjaj. Ja mislim da je verovatno potamneo zbog loseg nanosa nikla u reakciji sa prstima... Ne znam... Da li je neko imao salican ili isti problem..
pored dobijenih podesavanja od telenora treba podesiti i sledece: settings->connectivity->internet profiles->options->
Profile name: Telenor
Type: HTTP
Security: None
Proxy server: 217.065.192.033
Proxy port: 8080
Login: telenor
Password: gprs
zatim iz menu-a idi na internet->browser settings->browser profiles->pozicioniraj se na Telenor GPRS->options->edit-> pod Internet profile namestis Telenor->options->save i to je to. Meni je pomoglo
P.S. Ako imas problem da nece da ti zapamti automatska podesavanja sa telenora, probaj sa brisanjem svih profila u: Brovser profiles, Connect.profiles i Internet profiles.
I meni se to desilo ali ne boj se ne stace posle oderdjenipog vremena.
Meni se spoljna maska ona od aluminijuma dosta izgrebla, a telefon nije imao nikakvih padova, tj ako se izgrebe uspravno onda se primecuje a vodoravno ne , jer se ogrebotina onda poklapa sa sarama maske, inace je to primetno samo ako se zagledam.Primetio sam da mi se poklopac na bateriji malo rasklimao, mozda jer sam u zadnje vreme cesto vadio karticu.
Hvala za atasovani pleyer.
I meni se to desilo ali ne boj se ne stace posle oderdjenipog vremena.
Meni se spoljna maska ona od aluminijuma dosta izgrebla, a telefon nije imao nikakvih padova, tj ako se izgrebe uspravno onda se primecuje a vodoravno ne , jer se ogrebotina onda poklapa sa sarama maske, inace je to primetno samo ako se zagledam.Primetio sam da mi se poklopac na bateriji malo rasklimao, mozda jer sam u zadnje vreme cesto vadio karticu.
Hvala za atasovani pleyer.
LJudi, tri problema!
Prvi, kad iskopiram brojeve sa SIM na memoriju telefona posle ih vidi duplo jer cita i sa jedne i sa druge. Kako da podesim da cita brojeve samo sa memorije telefona?
U imeniku,na kartici skroz desno,postoji opcija "filter by"...Tu se kontakti mogu filtrirati i po tome da li su u fonu ili kartici. Posle ce se u tom odeljku brojevi prikazivati po tom kriterijumu...Znaci,videce se samo brojevi u memoriji telefona (ili po nekom drugom izabranom kriterijumu).
Imam originalnu v48 sa srpskim. Posto nameravam da ubacim nemacku v58,zanima me da li se i tu moze dodati srpski? Neko rece da moze...
Probao sam od reci do reci sve i opet nece!!!!
Aj ako mozes napisi i za mms podesavanja ako radi kod tebe.
zahvalan unapred!
jbm li ga, mozda kad mu ubacim novi sw, mozda tad proradi, ne znam!
Pozzz i za "djwibe"
verovatno cu odma rusku 58-icu!
Ajd sad da mi neko kupi pivo!
Preko brew mobile commandera pesma od 3,5 mega je snimljena na karticu za 20 sekundi, a ince preko benq softwera bi trebalo oko 3-4 minuta!
Ajd sad da mi neko kupi pivo!
Preko brew mobile commandera pesma od 3,5 mega je snimljena na karticu za 20 sekundi, a ince preko benq softwera bi trebalo oko 3-4 minuta!
hmm... mozda bi moga da probas u "Enter URL" da ukucas wap.telenor.co.yu
Javi ako radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari