S
soilwork
Guest
Da li je neko resio problem zujanja tastature?? Zujanje nestaje kada se ugasi displej:trust:
@djwibe da li si resio Failed to capture problem???
:wave:
Zujanje
Sta tu ima da se resava?
Da nisi napisao nikad ne bih provalio,jedino ako tebi glasnije zuji.Kod mene se jedva cuje kad naslonim skroz tastaturu na uvo.
Jos jedna fora za uklanjanje zvuka pri fotografisanju, mislim da opet ide preko BitPIM-a.
Remove camera click sound
To disable the camera sound, you must create the directory "sound" under "brew\mod\camera\res\common" and copy two files to that directory, from the attach
ili jednostavno
just select the silent profile, and disable all sounds with * key
Opet problemi, ili ja jednostavno ne umem... dakle, ne znam kako da u bitpim-u dodajem nove direktorijume.. izbaci neku grešku kad probam direktno kopiranje prevlačenjem iz TC-a, a desni klik nema tu opciju, tačnije evo slike...
Kako da uradim ovo, treba mi za teme i da uklonim ovaj iritirajući zvuk kamere?
Jel moze link za v58 nemachki FW, nisam uspeo da ga nadjem u tredu a ni na rapidshare stranici sa firmverima.
Hvala.
Kako da podesim pozivanje glasom?
Naravno da sam i to probao, ali nije radilo... no, ajd' da pomognem ako neko ima situaciju kao ja - ne desni klik, već desni dvoklik na željeni direktorijum u stablu dir-ova... švašta :wave:desni klik ne u dir-u vec na dir u srednjem prozoru, tj. na stablu dir-ova, ili u ovom slucaju konkretno, desni klik na "common" ikonicu pa onda ces videti za dalje (sivo osencen dir sa tvoje slike).
edit: ubacih ona dva fajla u "sound" direktorijum, ali kamera i dalje pravi iritirajući klik. grr?
Ma to ne radi,i ja sam probao.
Zvuk kamere mozete ugasiti tako sto prebacite telefon u offline rezim rada. Znaci ako vam je bas potrebno da nesto tiho uslikate, stisnete crvenu slusalicu, pa offline mode, i samo udri po slikamaTako je bar na original V48 softveru
Nego, koja se do sada verzija softvera pokazala najbolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari