Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Da li je neko resio problem zujanja tastature?? Zujanje nestaje kada se ugasi displej:trust:

Sta tu ima da se resava? :)
Da nisi napisao nikad ne bih provalio,jedino ako tebi glasnije zuji.Kod mene se jedva cuje kad naslonim skroz tastaturu na uvo.

Da dodam na ovo, da mnogi imaju i "malog Marka" koji eto bas tako zuji. :bottle:

Jos jedna fora za uklanjanje zvuka pri fotografisanju, mislim da opet ide preko BitPIM-a.

Remove camera click sound

To disable the camera sound, you must create the directory "sound" under "brew\mod\camera\res\common" and copy two files to that directory, from the attach

ili jednostavno

just select the silent profile, and disable all sounds with * key

Opet problemi, ili ja jednostavno ne umem... dakle, ne znam kako da u bitpim-u dodajem nove direktorijume.. izbaci neku grešku kad probam direktno kopiranje prevlačenjem iz TC-a, a desni klik nema tu opciju, tačnije evo slike...

Kako da uradim ovo, treba mi za teme i da uklonim ovaj iritirajući zvuk kamere?

Prilozi

• bitpim.JPG
    bitpim.JPG
    59.9 KB · Pregleda: 142
Opet problemi, ili ja jednostavno ne umem... dakle, ne znam kako da u bitpim-u dodajem nove direktorijume.. izbaci neku grešku kad probam direktno kopiranje prevlačenjem iz TC-a, a desni klik nema tu opciju, tačnije evo slike...

Kako da uradim ovo, treba mi za teme i da uklonim ovaj iritirajući zvuk kamere?

desni klik ne u dir-u vec na dir u srednjem prozoru, tj. na stablu dir-ova, ili u ovom slucaju konkretno, desni klik na "common" ikonicu pa onda ces videti za dalje (sivo osencen dir sa tvoje slike).

Poslednja izmena:
Meni se desavao na nemackoj 58 kada listam slike ili kada surfujem i slusam muziku istovremeno low memory problem! Resenja izgleda da nema!

Inace, da li je neko provalio kako se na v58 gasi zvuk kamere, ono preko bitpima i sa * i silent profilom ne radi.

Izvinite zbog ovog suvisnog posta. Browser mi zakucao,molim vas da ga obrisete.

Poslednja izmena:
Jel moze link za v58 nemachki FW, nisam uspeo da ga nadjem u tredu a ni na rapidshare stranici sa firmverima.

Hvala.

Poslednja izmena:
desni klik ne u dir-u vec na dir u srednjem prozoru, tj. na stablu dir-ova, ili u ovom slucaju konkretno, desni klik na "common" ikonicu pa onda ces videti za dalje (sivo osencen dir sa tvoje slike).
Naravno da sam i to probao, ali nije radilo... no, ajd' da pomognem ako neko ima situaciju kao ja - ne desni klik, već desni dvoklik na željeni direktorijum u stablu dir-ova... švašta :wave:

edit: ubacih ona dva fajla u "sound" direktorijum, ali kamera i dalje pravi iritirajući klik. grr?

Poslednja izmena:
Kako da promeni boju slova na displey-u?Skinula sam temu sa neta,medjutim tema je crne boje kao i slova pa ne mogu da razaznam sta pise.

Da li se jos nekome desava da sa v48 vodafon verzijom softwarea (u pitanju je telenor) kod propustenih poziva u slucaju nedostupnosti koji dolaze sms-om i konfirmacije poslatih sms poruka telefon ispisuje broj telefona umesto da izvuce iz imenika ime i prezime,inace svi brojevi telefona su upisani sa prefixom +3816xxxxx,dok se kod propustenog poziva i prijema sms-a normalno ponasa/ispisuje ime.

Zvuk kamere mozete ugasiti tako sto prebacite telefon u offline rezim rada. Znaci ako vam je bas potrebno da nesto tiho uslikate, stisnete crvenu slusalicu, pa offline mode, i samo udri po slikama :) Tako je bar na original V48 softveru

Zvuk kamere mozete ugasiti tako sto prebacite telefon u offline rezim rada. Znaci ako vam je bas potrebno da nesto tiho uslikate, stisnete crvenu slusalicu, pa offline mode, i samo udri po slikama :) Tako je bar na original V48 softveru

Nazalost,na v58 nemackom ne radi.

Moze li mi neko reci sta treba da stoji pored indikatora za prijem signala (gornji levi ugao) : gsm ili gprs? Radi se o telenor mrezi i uradjena su sva podesavanja za gprs, mms, internet, wap, e-mail... Na mom phonu je "gsm"

@alfa
to ti je do verzije firmwera. Meni na 58 ne stoji nista, a na 48 stajalo je gsm. Nebitno totalno.

Meni na primer na v58 nije bilo nicega dok nisam ubacio druge qwidgets-e.Sad pise GPRS.

Jos jedna stvar,vazi za nemacki v58,za ostale nije provereno.Nemojte NIKAKO ubacivati ovaj skin za Mplayer
mplayer_int_preview_470.jpg

100 godina mi je trebalo da provalim da mi zbog toga seche mp3.Formatirao sam karticu :mad:,zamalo i telefon da flashujem ponovo zbog glupog skina.

E kasno ja vec ubacio neki mplayer, provalio sam da zbog njega koci.
E ti nije problem da atasujes orginal pleyer?

Nemacka verzija v58 je po meni mnogo stabilnija od ruske. Ruski flash mi je par puta "pucao" prilikom flash-a telefona. (sto se tice razlika izmadju 48 i 58, kao i 52 i 58, razlike su velike a najveca prednost 58-ice je mnogo brzi rad telefona)

Nego, koja se do sada verzija softvera pokazala najbolje?

Sto se mene tice v58 nemacki je perverzija. neuporedivo je brzi nego prethodni v31 i v48 koje sam probao. Nisam imao ni jedan problem, sto se tice gasenja, mreze, seckanja mp3-a i ostalog a koristim ga vec 10-tak dana. jedino se ponekad desi da kada je telefon rasklopljen i slika se kamerom iznbacuje ono "failed to capture", sto se resava promenom rezolucije, najbrze ili restartom ako se bas hoce slika u full rezoluciji. S'obzirom da taj nacin slikanja gotovo i da ne koristim v58 mi je do sada bez greske i mana.

Ponovicu se, prosto je neverovatno koliko je listanje slika muchno na v31 i v48, a na v58 med i mleko. Probajte pa cete videti. Isto tako mogucnost prelistavanja i preslusavanja slika, videa i muzike iz MY STUFF je jedino u v58 moguce.

Moja preporuka v58 NEMACKI ili v58 ruski, mada ga ja nisam probao.

cheers

Poslednja izmena:
Brat je kupio ovaj fon ali nije dobio CD!Upravo skidam nesto od softvera pa cu da nabacim 58Nemca ako kazete da je za sada najjbolji izbor!

Vrh Dno