moze li neko da objasni kompletan postupak prebacivanja imenika i poruka na komp, i povracaj istih u tel.?
dosta puta sam procitao da moze ali niko da konkretno objasni....
I jos jedno pitanje: da li jos neko ima problema sa Theme Editorom? ne mogu ni da kreiram novu niti da ubacim postojecu temu.
moze li neko da objasni kompletan postupak prebacivanja imenika i poruka na komp, i povracaj istih u tel.?
dosta puta sam procitao da moze ali niko da konkretno objasni....
I jos jedno pitanje: da li jos neko ima problema sa Theme Editorom? ne mogu ni da kreiram novu niti da ubacim postojecu temu.
Flashovao sam tel sa 58 i sve radi super. V58 je mnogo bolja i brza od v48vodaphone.
SA ruskom, ili nemackom? Ako je sa ruskom, da li mogu da se slike saltaju u fullscreenu?
Moze da se salta,ali ima 1000 bagova kao i svi do sada,dok mi ne napravimo neki da valja nista od ovog tel-a....hehehe,svi ste me iskulirali za ef82 i niko mi nije dao ni jedan msn client niti mi objasnio kako da povezem komp i tel preko kabla pa da brijem gprs preko sluzb kartice...SA ruskom, ili nemackom? Ako je sa ruskom, da li mogu da se slike saltaju u fullscreenu?
Idi na www.getjar.com i skini mig33 ili reporo ili talkonaut, svi imaju podrsku sa msn.Moze da se salta,ali ima 1000 bagova kao i svi do sada,dok mi ne napravimo neki da valja nista od ovog tel-a....hehehe,svi ste me iskulirali za ef82 i niko mi nije dao ni jedan msn client niti mi objasnio kako da povezem komp i tel preko kabla pa da brijem gprs preko sluzb kartice...
A je li probao neko v48 OFFICIAL-ni ROM.
Na BenQ-Siemens sajtu stoji da je Verzija 48 izasla 05/april/2007 sto je relativno nov ROM.
1- Ako zelite da sacuvate svoje kontakte, sa Brew Mobile Commanderom iskopirajte fajl: pbm_master_v_20.dat na komp ( nalazi se na rootu fona, i sadrzi sve informacije o kontaktima)
Isto mozes i organizer-om koji se instalira zajedno sa mobile phone manager-om a i preko backup-a telefona isto preko mobile phone manager-a.
P.S.
Mene gornji deo tastature skroz podseca na kocku iz hellraisera!
![]()
Pa, lepo kazem ,visi mi ta kocka iznad glave vec dugo vremena, a ja tek sad provalio...vidi stvarno... :-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari