To sto se pojavljuje u PES2010, nazovite me ludim,ali ja definitivno mogu samo da krivim proizvodjaca igrice! 🙂
Dva monitora sam testirao u radnji sa kupcima, preko DVI na 9600GT grafickoj, nisam uspeo da primetim ovaj ghosting slova, kao kod mene, mozda nisam dovojno obratio paznju, ne znam ni ja?
Samo preko DVI i kod mene je jedva primetno, a PES 2010, i na prethodnom monitoru koji sam imao sve verzije igre su imali taj ghosting, dok ostale igre nisu, kao i ovde, pa mi je prosto neverovatno da ispada da je PES serijal, izgleda mi najzahtevnija igra po pitanju panela, ako se samo kod nje to pojavljuje?
Ovaj monitor skoro da nema uopste pozadinskog probijanja svetla, dok garantujem da je to vise izrazeno kod nekog Samsunga koji je jos i skuplji, ili neke druge firme, boje su ovde odliiicneee i ostrina! Dizajn i ergonomija takodje, tasteri isto.
Morate da znate da savrsen monitor ne postoji, ali ko hoce monitor skoro bez mane ima lep EIZO za 1000 evra, pa vi vidite koliko jos morate da doplatite, da bise dobacili do necega cemu mozda ne bi nasli manu.
Za male pare ne moze da se kupi profi monitor.