Prostreet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2009
- Poena
- 349
Verovatno ce biti skuplje, ovi su na akciji. Misli da podrzava, proveri po netu...
Hvala na odgovoru, pogledao sam ima 100x100mm VESA.
Verovatno ce biti skuplje, ovi su na akciji. Misli da podrzava, proveri po netu...
Zvao kum da pita u Megastores rekose da nema vise ali da do kraje nedelje stizu i da bi cena trabala da bude nepromenjena ali to nije 100% sigurno(za cenu).

Fenomenalno 😉 Posle starog Acer 1916w ovo je prozor u svet. Imam nekoliko 1080p sto filmova sto dokumentaraca i slicnih stvari i tek na 24" vidim kvalitet istog. Zadovoljam sam ostrinom slike, crnom bojom, velicinom (laz je da nije bitna :d )...
U principu, zadovoljan sam monitorom u svakom pogledu.
Sto se tice refresh-a u win-u daje samo 59-60Hz ali u driveru graficke prijavljuje Max reported refresh rate 75Hz. Inace kod LCD-a nije kao kod CRT-a tako da je 60Hz vise nego dosta.
Cackaj malo, ispodesavaj sta treba, od starog Acera je bolji u svakom pogledu.
Stavi 60/55 boju 94/95/95
i pixel phase ~30
I pogledaj sliku sa ovim iz priloga.
To se inace dobija na disku
Otvori se za tih 500 dini kupi DVI kabl, al veruj mi da posle podeshavanja phase-a, - nema razlike!
Probaj i ti pa javi...
Edit:
Cak sta vishe, preko DVI kabla ne mogu sad da postavim sliku iz biosa u full screen, vec je manjih dimenjzija.
Dok preko D-sub mogu svaku rezoluciju da podesim kako hocu na auto...
'greota je terati full HD rezoluciju bez DVI / HDMI konekcije.
Nabavi kabel.
evo imam ja vishka bar 3 komada da cu ti jedan ako su pare problem.
edit: sad vidim da si iz nish a, pa ako mozesh nekog da organizujesh
Aj sad zaintrigiraj pa iznerviraj i mene sutra.
Taman kazem ujutru da kupim DVI-DVI kabl i da ga prebacim najzad na digital,
ionako sam hteo samo preko dvi da ga koristim, al cu sutra morati da kupim i hdmi kabl.
Znaci ne bih ga ni koristio al sad ne mogu da ne znam.
Probaj samo josh da instalirash drivere (cisto da mogu da zaspim 🙂 )
Koji ICM profil koristite u slucaju kada je izlaz iz graficke DVI, a ulaz u monitor HDMI
G2420HDDVI.icm
ili
G2420HDHDMI.icm
meni su boje daleko prirodnije (bela je bela a ne plavkasta ili zuckasta) i slika bolja (ili mi se tako cini) kada koristim prvi icm - G2420HDDVI.icm
Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju G2420HDDVI.icm i G2420HDHDMI.icm, mozda je do mene ? :d
El zna neko sa sigurnoscu gde ima da se pazari ovaj monitor uzeo bih ga u sredu poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari