Šta je novo?

Benchmark Vox Populi: Naj smartphone 2010.

Ja ga koristim da merim pritisak jer mi on ocigledno uvek skoci kad vidim svestenika da pise na temu iPhone vs ostali i iOS vs Android :d

Ne isplati se to jer moras da kupis taj njihov kajs da bi radio, za samo $99. :)

Zaboravljate da pola vlasnika IP4 ga ima baš jer košta 600 i kusur eura. Kada bude koštao upola manje, kolika mu je realna cena, više im neće biti zanimljiv, tj. prećiće na nešto drugo od 600 i kusur eura.

Fora je što sa vrhunskim Androidom i IP4 možeš sve. Zapravo i sa starim IP i nekim baznim Androidom, kao i mnogim drugim pametnim telefonima takođe možeš sve.

A za widgete se ne slažem uopšte, ja ih pronalazim vrlo korisnim. Jako brzo se dolazi do informacija, kalendar, taskovi, kompanijski exchange, brzo gašenje i paljenje servisa, itd... Sve je na dohvat ruke, samo treba 'skliznuti' levo ili desno.

Teško je objektivnu ocenu dati pametnim telefonima baš iz razloga što ih najveći broj korisnika upotrebljava vrlo osnovno, tj. daleko manje od njihovih potencijalno upotrebnih vrednosti. Takođe ne bih da budem shvaćen pogrešno, IP4 je jedan izuzetan uređaj, hardverski besprekoran, estetski bez premca. Dozvolite da mi se Android više sviđa. :)

Sa tobom sam zavrsio bilo kakvu raspravu i zao mi je sto sam gubio vreme bez veze! Ja tebe nisam vredjao i ne znam zasto je tebi to dozvoljeno ovde na forumu?

fala bogu...jedan manje clan (ja) kojem ces da se budalasto protivrecis,cak i kad si sateran u kut xD

Zamisli kakav lik treba da budes da bi te banovali sa foruma...kuku...:) Dokle to ide..e alo :D

Evo komentara velikog apple fan-a, jedinog kojeg znam u rl (na forumu je vec mnogo godina ali jako slabo postuje):

'e okrece mi se stomak od priest77
smara za medalju
kao cyborg24'

...
p.s. priznajem da ne znam ko je doticni cyborg :D

... a ne zelis ni da znas, priznaj :d

Nazad
Vrh Dno