Ja sam takođe prvi dan kada sam kupio ovaj monitor primetio mrtav piksel, radnja u kojoj sam ga kupio je davala garanciju od 90 dana na mrtve piksele i sutradan su mi bez reči zamenili monitor. Međutim nešto nemam sreće sa Dell-om i posle 5 meseci mi se desio kvar i na ovom novom zamenjenom monitoru, monitor je stigao do generalnog uvoznika i oni su ga servisirali. Već sam se žalio o tome na ovom forumu ali napisaću ponovo da ne moraš da tražiš šta sam pisao i da znaš sa kim imaš posla. Naime pošto je kvar bio ozbiljan monitor nije servisirala prodavnica u kojoj je kupljen već generalni uvoznik, monitor sam čekao 43 dana iako je jedan dan bio dovoljan da se ustanovi šta je problem jer je crkao panel. Posle 43 dana mi javljaju da je monitor sređen i da mi vraćaju isti monitor, dakle ispada da su čekali da stigne novi panel i da ga zamene na mom monitoru što baš ne znam koliko je ekonomski isplativo. Preuzeo sam monitor i kući ustanovio da jer reč o drugom monitoru jer je imao različit serijski broj, znači lagali su me da mi vraćaju isti monitor i dali su mi drugi koji nije nov. Da stvar bude još žalosnija i ovaj poslednji monitor ima problem sa paljenjem koji sam opisivao isto ovde ali mi se ne isplati da se žalim jer problem nije konstantan i više ni nemam poverenje u njih uopšte, imam još više od dve godine garancije pa ako se desi nešto ozbiljnije odneću ga u servis. Jako su me razočarali i jako su neprofesionalni, da ne upotrebljavam neke druge reči, sve ovo sam ti napisao da znaš sa kim imaš posla i kako da se postaviš i zaštitiš svoje interese ako je to uopšte moguće...