Evo upravo sam peglao Counter jedno 5 sati u komadu, ni g od ghostinga nisam primetio. Super je.
Evo upravo sam peglao Counter jedno 5 sati u komadu, ni g od ghostinga nisam primetio. Super je.
citat iz testa
prvi bold, možda kada se udaljite > 1m od monitora, inače je ips glow na crnoj boji itekako primetan, od ugla gledanja zavisi koji ugao monitora će biti srebrnast umesto crn
drugi bold, :laugh: ne zaista ovo samo neka dioptrija može opravdati, koji crni blagi efekat pa to bode oči svima koji dobro vide, evo slike koja opisuje taj efekat agresivnog antirefleksivnog premaza, može se opisati kao gledanje u monitor koji je obrisan pre mesec dana
![]()
iz testa Asus PA238Q IPS
trebali ste uraditi neku sličnu sliku da bi ljudi znali šta kupuju, nekima će možda biti teško da se priviknu na ovu osobinu ips monitora
Ma.. kupovina iz fotelje.. ne bih nikada uzimao online, da ima nekih ok radnji u SU.. Imamo W**W**, koji je dosta skuplji od Em*i i imamo ove lokalne kaubojske firme koje deru samo tako..
Zvao sam ih da vidim kad mi stize napajanje i spomenuo sam liku ovo za monitor.. i on kaze da se do sada niko nista nije zalio na monitor i da su jako puno prodali.. reko ja njemu sta je problem i on je kako kaze imao pred sobom i ovaj Dell i jos neki i kaze da nasrpam onog drugog stvarno deluje kao da je Dell "praljav" na svetlim povrsinama. takodje je rekao da ima vise istih Dell upaljenih ispred sebe i da se slika na svakom razlikuje malo.. vrlo moguce da je kod nekih primeraka ovo mnogo izrazenije.. ili da mi je jako primetno zbog prelaska sa CRT.. zanimljivo je da je i onaj decko sto se zalio na isto ovo takodje presao sa CRT..
Da li je moguce da je zbog slabe graficke izrazeniji ovaj efekat? imam integrusu..
Obisao sam 3 radnje danas i naravno nema ni jedna radnja na stanju..
Ne pricaj gluposti. Za ove pare monitor je savrsen. Pazi, da imamo unlimited budget svakako bi isli na najskuplje i naravno najbolje. Ali shvati, nije nam svima tata seik iz Arabije. Ovo je po meni best buy i daleko ispred bilo kog tn-film modela koji se valjaju po prodavnicama cak i za vece pare.
Ne pricaj gluposti. Za ove pare monitor je savrsen. Pazi, da imamo unlimited budget svakako bi isli na najskuplje i naravno najbolje. Ali shvati, nije nam svima tata seik iz Arabije. Ovo je po meni best buy i daleko ispred bilo kog tn-film modela koji se valjaju po prodavnicama cak i za vece pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari