Šta je novo?

Benchmark klan

@driver
Da li znas da li ce biti Generals

Pa nisam bas toliko los da bi skupljao piksle, ali nisam neki pacenik da ne izlazim iz igraonice...
Inace, ako nema ko mogu i piksle da skupljam...

Sve za Benc.

I ja se prijavljujem za C&C:Generals ili C&C:Zero Hour

ljudi da li ce biti nesto od bench clana

kolko vidim,najverovatnije nece..

ma bice samo je pitanje kada,ovde se organizuje sve(kada su takmicenja u pitanju) u "minut do 12."

Jos na samom pocetku ove diskusije video sam da niko, ali bas niko nije odgovorio na postavljeno pitanje? Kako formirati taj tim, gde i u kojoj igraonici i po kojoj ceni mozemo dobiti neke termine, kako cemo napraviti taj neki probni turnir, koje cemo igre igrati ( ne mozemo sad sve zivo)... Verujte, odavno sam na ovaj post zaboravio.

Poenta svega jeste da se druzimo i dobro zabavimo. Ja nemam pretenzije niti mogucnosti da sad pravim neku ne znam kakvu ekipu koju cu sutra slati u Ameriku na ne znam kakve turnire. Jednostavno mi je bila zelja da samim ucescem na nekom od turnira na jos neki nacin skrenemo paznju na mesto naseg okupljanja, privucemo i neke druge ljude d posecuju nas sajt - ako uz to napravimo neku ekipicu koja ce dobro odigrati i proci koje kolo, tim bolje. Ako se ne znam kako stvore uslovi da taj tim koji bi se napravio zaista moze dobro da odigra, mozda bi i mogli da pokusamo da preko stranih sponzora takvu ekipu i posaljemo negde - ali to je za sada sve u domenu teorije.

Koje ce se igre igrati? Pa ja bih voleo sve da se igra, da svakoga zadovoljimo ali dajte da neko kaze ja imam iskustva u organizaciji, mozemo tu i tu da pocnemo, probacemo na taj i taj nacin. Logicno je da taj CS koga neko voli a neko ne, ali koga pola planete igra bude izbor broj 1. Druga stvar, mozemo mi da se okupimo i igramo Generalse ili UT ali sta cemo ako nema turnira za to? Nije problem da se mi okupljamo i igramo ga, meni recimo to najvise odgovara.

Finansiranje...pa super sam predloge dobijao na mail i na PM. Cak i da G klan predje kod nas, ali ljudi - nemam ambicija niti mogucnosti za tako nesto. Ja zelim da za Benchmark igraju ljudi koji su na ovom forumu makar povremeno, ljudi koji se znaju, da to igranje koje ce biti ne znam koliko cesto zavrsi nekom pricom, da se popije po koje pice zajedno a ne da se igramo profesionalaca.

Nesto kao sto su ti moderatorski LAN party-ji kojih je do sada bilo dosta i gde smo se jako lepo druzili. A ako uspemo da napravimo tu ekipu, nisu problem ni misevi, ni majice, ni Benchmark solje iz kojih cete da pijete, ni Benchmark piksle gde cete da tresete, ako treba i znojnice cemo da napravimo :). Samo zelim da shvatite da mi povremeno treba da se okupimo, druzimo lepo i da se konacno pojavi neko sa konstruktivnim predlogom - nista vise.

E bre Peco...a Nesharm Misha i Azdaja se taman ponadali da ce da idu u Ameriku :mrgreen: , a ja se ponadao da cu da im budem trener cheers

Pa ajde ako hoce pott1 da bude CS trener :) a hajli moze war3....
da kazemo neki datum kada bi mogli prvo okupljanje, pa da vidimo koliko ce se ljudi prijaviti....

peco ti si pogresno shvatio onaj moj pm,ja sam hteo cisto da bilo sta probamo,a ne da bench bude nas sponzor,ali bolje to da poprichamo preko mirca/msn-a
dalje sto se tiche organizacije,turnira za sad ima u cs-u i wc3-u dosta,ponekad bude neki generals turnir ali je to vrlo vrlo retko.Sto se tiche formiranja ekipa za cs to je teze,jer se ne moze bas lako proveriti kako neko igra/razmishlja,treba duze vreme,mislim da je bolje da se smisli da se okupi po 5 ljudi sa foruma,pa da se napravi neki mini turnir,pa onda prve 3-4 sa tog turnira nek se dalje igraju i uvezbavaju,pa mozda se i promene sastavi,npr evo ja bih igrao sa mishom i azdajom jer se znamo,e pa tako sigurno ima ljudi koji se znaju a sa bencha su i igrali bi zajedno,pa bi se tako skupila neka ekipa ili dve koje bi bile bas dobre.Sto se tice wc3-a to je lakse,skupe se ljudi,double elimination sistem,ladder mape sa battle.net-a i zadnji (za sad) 1.12 patch i udri
sto se tiche igraonica,ima ih milion u gradu,kako loshih tako i dobrih,te je izbor na onome ko ce to sve da organizuje.Isto tako bilo bi dobro da se poznaje gazda te igraonice(da je on npr clan bencha) te da covek kapira sta to radimo,jel iz licnog iskustva sa razlichitim gazdama svi se kasnije negde izgube i pogaze ono shto su rekli (svaka chast onima koji svoju rech isposhtuju).
Naravno ovo sto si zadnje rekao,i zbog cega sam ja presao da igram WC3,a to je druzenje pre svega,zezanje,a ne na ono sto se pretvorio domaci CS danas,a to je pljuvanje,psovanje,tuche i prepirke posle turnira o pravilima,ko je gde sedeo mashine i sl,toga u WC3-u nema bar za sad...Npr bilo je bas super na zadnjem moderatorskom lanu kad smo Misha i ja upali :)

eto raspisah se ja,sad bilo bi dobro da se ovo dopuni,i da svako da svoje mishljenje

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
mislim da je bolje da se smisli da se okupi po 5 ljudi sa foruma,pa da se napravi neki mini turnir,pa onda prve 3-4 sa tog turnira nek se dalje igraju i uvezbavaju,pa mozda se i promene sastavi
ovo je fina ideja. evo stalin ima neke veze sa forumom pa nek se on iscima da sredi kompove. da skupimo neke ekipice pa opikamo malko...

ReV je napisao(la):
...

ovo je fina ideja. evo stalin ima neke veze sa forumom pa nek se on iscima da sredi kompove. da skupimo neke ekipice pa opikamo malko...

Nemoj mene i Forum u isti kosh...Uostalom, i Vuk (Masni Ludak) je posecivao bench forum, pa mozemo da ga pitamo. A, uostalom, shto bismo ikoga pitali, kad imamo Deus. :)

Nazad
Vrh Dno