peco ti si pogresno shvatio onaj moj pm,ja sam hteo cisto da bilo sta probamo,a ne da bench bude nas sponzor,ali bolje to da poprichamo preko mirca/msn-a
dalje sto se tiche organizacije,turnira za sad ima u cs-u i wc3-u dosta,ponekad bude neki generals turnir ali je to vrlo vrlo retko.Sto se tiche formiranja ekipa za cs to je teze,jer se ne moze bas lako proveriti kako neko igra/razmishlja,treba duze vreme,mislim da je bolje da se smisli da se okupi po 5 ljudi sa foruma,pa da se napravi neki mini turnir,pa onda prve 3-4 sa tog turnira nek se dalje igraju i uvezbavaju,pa mozda se i promene sastavi,npr evo ja bih igrao sa mishom i azdajom jer se znamo,e pa tako sigurno ima ljudi koji se znaju a sa bencha su i igrali bi zajedno,pa bi se tako skupila neka ekipa ili dve koje bi bile bas dobre.Sto se tice wc3-a to je lakse,skupe se ljudi,double elimination sistem,ladder mape sa battle.net-a i zadnji (za sad) 1.12 patch i udri
sto se tiche igraonica,ima ih milion u gradu,kako loshih tako i dobrih,te je izbor na onome ko ce to sve da organizuje.Isto tako bilo bi dobro da se poznaje gazda te igraonice(da je on npr clan bencha) te da covek kapira sta to radimo,jel iz licnog iskustva sa razlichitim gazdama svi se kasnije negde izgube i pogaze ono shto su rekli (svaka chast onima koji svoju rech isposhtuju).
Naravno ovo sto si zadnje rekao,i zbog cega sam ja presao da igram WC3,a to je druzenje pre svega,zezanje,a ne na ono sto se pretvorio domaci CS danas,a to je pljuvanje,psovanje,tuche i prepirke posle turnira o pravilima,ko je gde sedeo mashine i sl,toga u WC3-u nema bar za sad...Npr bilo je bas super na zadnjem moderatorskom lanu kad smo Misha i ja upali
eto raspisah se ja,sad bilo bi dobro da se ovo dopuni,i da svako da svoje mishljenje