Misha je napisao(la):a shto se tiche ut-a, evo igracu sa morbius-om 1vs1 pa ko dobije neka igra za benchp ...
Misha je napisao(la):Nesho, nema vishe kladjenja shto se tiche ut-a, barem ne za moje mecheve
inache, bice uskoro ut turnir, i to 2vs2... no ono stoji da je q3 i ut scena mrtva...
Nesho, ma mozemo da skupimo 5 ljudi, jedino shto ti hocesh mozda neke xtra igrache... videcemo kad prodju ispiti...
a kako si to znao da ce on pobediti?nesharm je napisao(la):...
A sto se tice kladjenja na tebe, znao sam da ce Vlasta dobiti, samo sto je neprevazidjena dileja, samo takvi mogu tako da prodju.
Misha je napisao(la):...shto se tiche ovog predloga da se igramo online, to nece da fercera ako planirate/mo da idemo na neke turnire ... tako da nazalost vecina ljudi koji nisu u bg-u otpadaju ... osim ako nisu u fazonu da dolaze stalno ovamo, a sigurno nisu...
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):igranje sa modemom i sl ?
u kojoj ti zemlji zivis,svedskoj
samo lan dolazi u obzir sigurno..
Misha je napisao(la):...
a kako si to znao da ce on pobediti?
[edit] shto se tiche ovog predloga da se igramo online, to nece da fercera ako planirate/mo da idemo na neke turnire ... tako da nazalost vecina ljudi koji nisu u bg-u otpadaju ... osim ako nisu u fazonu da dolaze stalno ovamo, a sigurno nisu...
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):igranje sa modemom i sl ?
u kojoj ti zemlji zivis,svedskoj
samo lan dolazi u obzir sigurno..
prvo prijatelju ja sam se shalio,nisam nikad igrao ut/ut2k3 igrao sam q3 a sada wc3,tako da ni ne znam kakvi su botovi u ut2k3,nhfvuk204 je napisao(la):Highlanderu, zao mi je ali nemam dobru vezu pa da igam preko neta, a nigde ne mogu da nadjem ekipu sa kojom bih igrao u igraonici, tako da su mi godlike botovi plafon, sto se ilustracije tice obrati paznju da je u pitanju Gael mapa na kojoj NEMA heltha i powerupova, tako da mislim da je kakav takav skil ako ti godllike botu skines 1000 heltha a on tebi nista.
Ako mislis da mozes bolje to se da lako proveriti :beat:
moze da se igra,mozes i cs sa pingom od 700 da igras,sve moze ali kakoSer_Zile je napisao(la):znas i sam da war3 moze preko modema i to bez problema, a plus vidim da postoji i neki domaci server koji radi odlicno kako neki kazu...
samo je cs problem preko neta i to treba igrati u igraonici(znaci samo bg freekovi)...
OptiPlex je napisao(la):A frpovi i kvazi-frpovi ?
Recimo Neverwinter Nights i slicno ?
.nesharm je napisao(la):...
Ako moze kladjenje, kladim se na Mishu. Problem je samo sto UT eventa vise nema, a izgleda da ih nece ni biti, a malo ljudi pika UT2k3...
P.S. Misho, sto se tice selekcije...ma ako nas se skupi 5 za CS to je chudo, ljudi su uvek jaki na recima, u praksi...
OptiPlex je napisao(la):A frpovi i kvazi-frpovi ?
Recimo Neverwinter Nights i slicno ?
morbius je napisao(la):Ua CS!
UT je bila igrica zbog koje sam resio da kupim racunar. Mogao bih da je igram bar 4 zivota. Kako klinci mogu da igraju to CS smece.
igor2 je napisao(la):Samo mala napomena...mishu i highlija ne primajte u klan rupe su isuvise velike
A za CS samo vi pustite Ji-a i to je to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari