što bi rekao frenk zapa, tu smo samo zbog kriptovalutaDa l' je realno da ljudi ne mogu 2 dana da sačekaju da im stigne mail za promenu šifre, već otvaraju novi nalog koji posle 2 dana žele da ugase
što bi rekao frenk zapa, tu smo samo zbog kriptovalutaDa l' je realno da ljudi ne mogu 2 dana da sačekaju da im stigne mail za promenu šifre, već otvaraju novi nalog koji posle 2 dana žele da ugase
Ne pravi se pametan, ne moze nikad da stigne mail kad vise nema maila ili pristupa mailu. A ako u obavestenju pise "budiste strpljivi i sačekajte sat ili dva" zasto bi neko cekao 2 dana?! I to ne radi kako treba ni za nove naloge a ne reaktivaciju starih...Da l' je realno da ljudi ne mogu 2 dana da sačekaju da im stigne mail za promenu šifre, već otvaraju novi nalog koji posle 2 dana žele da ugase
Svakako nema potrebe da otvaraš novi nalog. Mogao si, kao što je i napisano, da pošalješ mejl na [email protected] ako postoji određeni problem.Ne pravi se pametan, ne moze nikad da stigne mail kad vise nema maila ili pristupa mailu. A ako u obavestenju pise "budiste strpljivi i sačekajte sat ili dva" zasto bi neko cekao 2 dana?! I to ne radi kako treba ni za nove naloge a ne reaktivaciju starih...
Pa na 130.000 registrovanih korisnika i jednog admina, treba malo vremena dok se svima odgovori.Poslao nekoliko u poslednjih 2 dana i nista
Fali ti iole sigurniji i bolji password manager.Kazem ja raspad sistema, bolje da nista nisu dirali. Meni bar mesec dana iskace ovo i sta mi fali
Pogledajte prilog 367749
Koristi drugi browser?Interesantno.
Uradio sam update macOS-a, restartovao comp, posle logina startovao Firefox, ali ne mogu da se ulogujem na forum, traži mi potvrdni kod koji mi naravno ne stiže, jer sam čekirao “verujte obom uređaju narednih 30 dana”.
I šta sad da radim?
Logovan sam i pišem sa telefona, preko compa stativa.
Nesto tu ne stima, to mora instant da funkcionise aka automatika.Interesantno.
Uradio sam update macOS-a, restartovao comp, posle logina startovao Firefox, ali ne mogu da se ulogujem na forum, traži mi potvrdni kod koji mi naravno ne stiže, jer sam čekirao “verujte obom uređaju narednih 30 dana”.
I šta sad da radim?
Logovan sam i pišem sa telefona, preko compa stativa.
Imas u podesavanjima autorizovane uređaje. Izbriši autorizacije i aktiviraj 2faDa koristim drugi browser zato što mi ne radi samo benchmark forum?
edit: isključio sam 2-faktorsku autentifikaciju i tako rešio login preko compa, ali to nije pravo rešenje
Upravo sam usao u svoje opcije, email adresa je ona prepotopska.Jel moze malo pomoc???
Po resetu sam dobio obavezu da resetujem...
No, kako i KAD sam se na benchmark prijavio, zaboravio sam koju email adresu sam koristio.
Pokusao sam sa ovom "novijom" ali nije uspjelo.
Sto ce reci da sam to uradio sa jednom "prepoptopskom" koju sad ne mogu koristiti jer se domain ugaiso a nisam je koristio vise od 10 godina.
Te sam otvorio novi nalog sa nadimkom "CDG2".
No forum je ne znam na koji nacin ovaj nalog spojio sa "cdg2".
Preko Benchmark stranice gdje stoji "kontaktirajte nas" gdje bi htjeo da izbrisem jedan od ovih naloga, prosto ne funkcionise!!!
Nista se ne desava, samo provrti stranicu!!
Nigdje nema nijedan drugi nacin da vas kontaktira!!!
Maloprije je mi je palo na um da probam kroz "inkognito", sto vidim, kako mogu da pisem poruku i uspjelo.
Pitanje bih postavio, sta i kako?
I sa kojom email adresom sam napravio ovaj nalog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari