Šta je novo?

Benchmark forum kompromitovan - update

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Admin je odgovorio na 153 email poruke u poslednja 2 sata. Strpljenja malo, vas je 130.000, a admin je samo jedan i ima i dnevni posao od 9 do 6 :) Neće ti pasti kruna sa glave ako malo sačekaš.

I kod mene upravo login prošao bez 2FA, iako je uključena.
I kod mene na telefonu. Danas sam opet promenio pass jer je moralo i na telefonu se ulogujem bez 2fa koda. Da nije zbog one opcije da 30 dana ne pita za taj kod na ovom uređaju?

Ako se stiklira da se sacuva uredjaj i da ne pita 30 dana onda ne treba 2fa...

Jedino sto se desava da ne zapamti login pa mora ponovo, ali to je sekund sa sacuvanim pass...

Tako je, ako se označi ta opcija onda ne pita za 2Fa kod 30 dana.

Dobro je, jedva smo se sporazumeli... Da li sad moze neko od nadleznih da promeni/posalje mail za aktivaciju naloga hawaii (80868) na mail iz ovog naloga (i onda obrise ovaj)?

Ne mogu da resetujem pasvort jer mi je prijavljen mail sa yandex-a. Na yandexu ima problema i resavaju ga jer ne mogu da se ulogujem.

Zatim sam probao da dokazem identitet sa istim imenom. mail samo sa gmail.com. Saljem tri puta i pitam da li ste me identifikovali jer moram da vam dokazem da sam to ja. I NIKO ne odgovara sa bar "sačekajte", "strpite se". Jel ima urednik/moderator telefon ili viber da ga pozovem i da bi poverovao da sam to ja.

Ne mogu da resetujem pasvort jer mi je prijavljen mail sa yandex-a. Na yandexu ima problema i resavaju ga jer ne mogu da se ulogujem.

Zatim sam probao da dokazem identitet sa istim imenom. mail samo sa gmail.com. Saljem tri puta i pitam da li ste me identifikovali jer moram da vam dokazem da sam to ja. I NIKO ne odgovara sa bar "sačekajte", "strpite se". Jel ima urednik/moderator telefon ili viber da ga pozovem i da bi poverovao da sam to ja.

Admin je odgovorio na 153 email poruke u poslednja 2 sata. Strpljenja malo, vas je 130.000, a admin je samo jedan i ima i dnevni posao od 9 do 6 :) Neće ti pasti kruna sa glave ako malo sačekaš.
Да си се макар потрудио само ову страну да прочиташ.

Mitre koju stranicu da procitam kad ne mogu da se ulogujem, Sta je stobom. Sa ovim nalogom sam uspeo. Da ga nemam ne bi mogao ni ovo da napisem.

Dobio sam odgovor
"
Delivery incomplete
There was a temporary problem delivering your message to [email protected]. Gmail will retry for 46 more hours. You'll be notified if the delivery fails permanently.
"

@Lanikor kakav to? Sta misllis o clanarini? Makar simbolicnoj. Osim sto sve mi treba da se potrudimo, podaci procureli, da i doniramo nesto.

Mitre koju stranicu da procitam kad ne mogu da se ulogujem, Sta je stobom. Sa ovim nalogom sam uspeo. Da ga nemam ne bi mogao ni ovo da napisem.

Dobio sam odgovor
"
Delivery incomplete
There was a temporary problem delivering your message to [email protected]. Gmail will retry for 46 more hours. You'll be notified if the delivery fails permanently.
"

@scylla Zato što pristupaš forum.rs umjesto forum.benchmark.rs

Koji raspad sistema, na zahtev za promenu mail adrese nema odgovora a poruka za verifikaciju novog naloga stigne posle 12h a ne 1-2h, haos. Sta sad, nekako spojiti naloge, reaktivirati stari ili ga zaboraviti?

Da l' je realno da ljudi ne mogu 2 dana da sačekaju da im stigne mail za promenu šifre, već otvaraju novi nalog koji posle 2 dana žele da ugase

Modern Problems Reaction GIF by MOODMAN

Da l' je realno da ljudi ne mogu 2 dana da sačekaju da im stigne mail za promenu šifre, već otvaraju novi nalog koji posle 2 dana žele da ugase
Nije problem da se sačeka, nego što kada stigne mejl i kada se klikne na ono za resetovanje lozinke, samo vrati na onu početnu stranu foruma sa porukom da je došlo do greške i da zahtev ne može da se realizuje, i kao pošaljite zahtev ponovo.

Evo pokušavao 3 dana i otvorio nov nalog, ne vredi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno