Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

:Klanjanje

Dok je pod njegovim imenom,njegova je :)

Ali meni je dalje interesuje koju nasinu-e ima kad ovoliko poena baca?

Ali meni je dalje interesuje koju nasinu-e ima kad ovoliko poena baca?

garant ima neki klaster. Dok sam radio f@h za pclinux, čovek je za 2 dana odradio više nego trećina grupe za 5 dana

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk 2 Beta-2

Help Fight Childhood Cancer 1,027,571 1,209 1:003:02:35:07 [Emerald Badge (1 year) for Help Fight Childhood Cancer]
NAjzad!
Otelio sam se :)
Dajte ljudi , stavljajte vase znacke,mrzi me da gledam tamo na timskoj strani.

Poslednja izmena:
Ja imam one pocetne od 14 dana. :)

Svaka čast :)

Ove moje su sića za tebe, 3 bronzane i srebrna za clean water, sad sam namestio da radi sve ostalo da bi imao bar bronzanu u svemu :)

Još kad bi dobio neki GPU unit, ali ne daju mi izgleda...

DAl je neko dobio GPU WU? Ja sam se smorio, ko zna kad ce biti sledeca tura toga.

DAl je neko dobio GPU WU? Ja sam se smorio, ko zna kad ce biti sledeca tura toga.

Bas sam sada bacio pogled na log, nema GPU WU-ova na zalost.

Inace, emerald badge:
Help Conquer Cancer 1,671,004 9,016 1:011:15:59:31

aaegTqa6.png

Izbegavam projekte kojima WU traje preko 5h, jer mi se desava da nestane struje na kratko i onda corruptuje WU koji je radio npr. 8~9h :mad: Jedan je bio dovoljan da odustanem...
3QD7q.jpg

Poslednja izmena:
ja trenutno samo HCC i HFCC

projects.png

2x Ruby badge za Help Cure Muscular Dystrophy i 1 Ruby badge za Help Conquer Cancer.

screenshot416.jpg

14 milki! Cestitam svima :)

jel bilo GPU WU-ova?

Mrka kapa kod mene, mada sam video na xtremesystemsu da su dobijali :(

HCC GPU WUovi? Cini mi se da sam ja dobio par... mislim da imam screen negde na HDDu
edit: nasao sam ga
voD2q.jpg

Zavrsavali su se tu oko 7~8min na default 5750

Poslednja izmena:
Momci, pustio sam challenge za maj, posto nismo odavno krckali nesto zajedno. Palite masine, zovite jos nekog :banana:

WCG challenge

Prvih 5 dana :

New Bitmap Image.jpg

WCG challenge 10 dan

p.jpg

Momci, pali smo na 31. mesto jos juce.
Dajte malo da podignemo ppd. Ja sam juce upalio jedan quad da radi.

Ja napokon dobio neke GPU beta posliće ali za razliku od SETI ovi baš koče GPU ako dozvolim da radi sve vreme (TThrottle ne pomaže). Juče se GPU driver restartovao u trenutku kad sam seo za računar nakon izvesnog perioda neaktivnosti (u tom trenutku je stopirao rad na GPU WU), a upravo sam popio i jedan lep full reboot kad sam boincu rekao da pređe sa "use GPU always" na default (tj. opet u trenutku zaustavljanja WU-a).

WCG challenge 16 dan

New Bitmap Image.jpg

Nije lose, sve smo bolji i bolji. Izvinjavam se sto nisam postavio juce listu, bio sam u nekoj frci.

Taman smo malo dali gas, valjda cemo prebaciti i ove na 27 mestu uskoro.

Kako podesiti da se WUovi automatski prosleđuju? Znam da je ranije bio odgovor (illidan), ali ovo su neke nove verzije BOINCa koje nemaju pomenuti fajl. Ne radi mi update, ostane po 20-30 gotovih i samo čekićaju.

Momci ,zavrsava se uskoro challenge. Gledao sam malo listu i u proseku imamo oko 30 dana dnevno rada. Samo 4-5 dana smo bili iznad proseka. Sad smo trenutno na 30-om mestu i verovatno cemo ostati tu.

Mozda smo malo podbacili ovaj challenge, ali nije strasno. Samo se nadam da ce biti vise aktivnih ljudi ubuduce. :)

Dolaze topli dani, tesko da ce biti bolje :). BOINC je kod mene vec ugasen

wcg.jpg

Zavrsio se i ovaj challenge. Hvala svima koji su ucestvovali.
Moram da priznam da smo ovaj put bili malo slabiji,imali smo u proseku 30 dana krckanja dnevno.
Nista, sad dolaze topli dani ,tako da nece biti challenga do recimo septembra. Sto naravno ne znaci da trebamo skroz da se opustimo :)

Nazad
Vrh Dno