Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

To je 3 sata pre roka, ali ok, nije problem pustiti ranije :).

Hm, jedno pitanje. Sinoć sam podesio BOINC da pokupi WUa za 10 dana i skinuo ih je prilično. Posle toga sam blokirao upload, međutim sada vidim da je odradio većinu toga i da ih možda neću imati dovoljno za poslednji dan :). Može li se nekako samo skinuti još, a da se ne uradi upload? Opcije su kao na slici.

Prilozi

• wcg.png
    wcg.png
    186.8 KB · Pregleda: 67
U bre, koliko to WU-ova odradiš za jedan dan na tom računaru? Da li se skroz završe ili možda puknu (i to se može desiti ako preteraš u overkloku)?

Nadam se da ćeš imati dovoljno "posla" do utorka ujutru, kada možeš da upload-neš WU-ove...

Jedino što mi pada na pamet kao razlog je da nije skinuo dovoljno posla, mada sam radio manuelni update nekoliko puta nebi li skinuo dovoljno komada. Ne pucaju sigurno jer sam smanjio OC na 3735MHz i sve radi kako treba.

Biće valjda dovoljno :).

Sad vidim da je na kraju pokupio WUe kojima treba po 10 sati da se završe, tako da ne bi trebalo da bude frke. False alarm ;p.

I kako smo prošli, nigde ne mogu da pronađem?

9. mesto od oko 90 timova.

Sent from my Sapphire using Tapatalk

Od ponedeljka cu i ja da uskocim na WCG, samo da odradim WU-ove na "obicnom" boincu. :trust: Nervira me sto onom blesavom climatepredictionu treba XX dana za jedan WU, a Collatz su upropastili sto su nabiflali poene samo tako po jednom WU-u.:mad:
Inace GT240 krcka Folding.
Mozda bude vise od jednog kompa, verovatno cu da uposlim jedno 2 VM sa po 8 VCPU... :) Otom-potom.

P.S. Sta bi sa onim Serbian timovima u Seti, Milkyway, Collatz i climate ? Znam da je M_M bio tamo... Raspustilo se ?
P.P.S. F@H nema x64 verziju ? Ima li WCG ?

Poslednja izmena:
Sa tom novom verzijom, na Win7x64 imam problem, da kad učitava novi WU, računar (miš) zakoči na dve-tri sekunde i onda nastavi što se sa prethodnom verzijom managera nije dešavalo... Možda je samo do mene, jer istovremeno imam i CPU i GPU WU-ove (ovi drugi sa "Lunatic" aplikacijom), ali još jednom, sa prethodnim managerom se ovo nije dešavala.

Ne znam, danas sam ga instalirao i za sad nema nikakvih problema.

Kakva ti je to Lunatic aplikacija?

Da, baš to... koristim Lunatic optimizovanu aplikaciju za Nvidia GPU za SETI projekat... brža oko 10-15% od standardne, "zakucava" GPU na 98-99% iskorišćenja. Pokazala mi se i mnogo bolje kao alatka za utvrđivanje OC-a GPU-a, jer detektuje (tj. iskoči iz WU-a) i na minimalan znak nestabilnosti... npr, moja GTX560Ti radi skroz OK u igricama i 3dMarku na 950MHz na 1.025V, ali u Lunatic aplikaciji nakon samo minut-dva maksimalno ispadne (ima neke interne checksum provere pa negde ne prođe)... ako dignem napon na 1.037V sve je besprekorno, radi bez greške satima, danima... još nisam našao tako dobar test stabilnosti za Nvidia GPU.

A jel pomaze za GPUGRID?

NE, Lunatic je isključivo aplikacija za SETI. Probao sam svojevremeno GPUDRID i iskorišćenje je GPU-a je loše (60-70% max), očigledno se nisu (dovoljno) potrudili kada su pisali GPU kod...

Momci, cestitam na 6. mestu na ovom challenge-u. Skoro 400 WU-a dnevno je veliki uspeh. Sad masine malo na zasluzen odmor, pa cemo da se dogovaramo negde u septembru za nove poduhvate :)

kakav crni odmor :D

Prilozi

• no_wacation.png
    no_wacation.png
    693.1 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
Pa i kod mene je isto tako nego pricam za challenge.
Sad sam dobio oko 10 nekih Beta WU-ova pa cemo videti kakva je situacija.

Samo da se pohvalim :

Computing for Clean Water 1,076,298 1,993 1:003:03:13:38 [Emerald Badge (1 year) for Computing for Clean Water]
Help Conquer Cancer 2,046,383 7,909 2:000:12:12:56 [Sapphire Badge (2 years) for Help Conquer Cancer]

GPUGRID 2,368,831 21,464 6 Nov 2010

cestitam na lepim brojevima

ja trenutno radim HCC i FA@H
Kod:
Help Conquer Cancer		5,197,196	15,608	4:187:07:54:11
FightAIDS@Home			4,134,940	5,532	3:086:13:38:41

i zavrseni HFCC
Kod:
Help Fight Childhood Cancer	6,243,685	8,004	5:028:14:15:18

Poslednja izmena:
Samo da se pohvalim :

Computing for Clean Water 1,076,298 1,993 1:003:03:13:38 [Emerald Badge (1 year) for Computing for Clean Water]
Help Conquer Cancer 2,046,383 7,909 2:000:12:12:56 [Sapphire Badge (2 years) for Help Conquer Cancer]

GPUGRID 2,368,831 21,464 6 Nov 2010

A za F@H te boli uvo :mad:

Pa cekam neki njihov normalan klijent, ova sedmica mi je nesto bagovita, a i hocu da stopiram kao ovde, tipa uzmem 2 wu-a i dosta mi za danas :)

Da se javim da sam se prikljucio komjutingu \o/

Dobrodosao i puno krckanja!

A koji ti je nick ? :)

Pa i nisi novi, imas 30 000 poena :)

tacnije 201,929 :) uposlio sam i5 + i5 + X2 5000 + neke nvidie koji kranchuju od 19 do 9 ujutru u firmi *G*

Nazad
Vrh Dno