Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Slikao,ne slikao,josh malo pa miliJon.... :D

Upravo sam se priključio benchForum timu za WCG, samo je u pitanju novi nalog... originalni ne znam kako se zvao, pa mi je bilo mnogo, mnogo lakše da jednostavno napravim novi.

Dobrodosao, i da nam krckas sa uspehom! :)

"Uhvaceno" jutros, kakav li je ovo (dobar) bag, 3k poena, LOL? :d
attachment.php

Prilozi

• top15.png
    top15.png
    58.2 KB · Pregleda: 159
Znaci uzimas i tudje poene, nisu ti tvoji dovoljni?!?!?! :p

Ma to ja samo da zaplasim sledeceg na listi za obilazenje, mozda ce da odustane od bezanja kad vidi koliko poena mogu da izvucem :D. Necu vise obecajem :D

Poslednja izmena:
Taj AMD konacno poceo da radi? :D

ja obrnuo 200k.

Ostala mi još 2 projekta za Clean Water i jedan Human Proteom, da završim sve što sam preuzeo... rok za iste je 17 i 18.05. tak' da, ima se vremena :D

Prikljucih se i ja, pa da vidimo kako sve to radi . :D

POZ

Moram priznati da smo se lepo uvecali u zadnjih nedelju dana, a jos mi je draze sto ti ljudi aktivno crunchuju.
Od 1.6. krece novi challenge, tako da imate vremena da se uhodate do tad :)

Ne znam da li sam napomenuo ali ja ne radim jer sam par dana bez masine :( Trenutno sam na Athlon-u 2600+ :D
Sutra treba da uzmem 955BE pa se vracam ;)

Pa kad vec uzimas novi sto ne uzmes 1055t :p

Pa kad vec uzimas novi sto ne uzmes 1055t :p

Ta furuna nece u moje kuciste :) Ceka se BD pa sam hteo da napravim HTPC sa E3400+G41 koji ce me koristiti do tada + SSD ali sam na kraju zavrsio sa MSI 770-C45+955+CM E 360 :p Privukla me cena za 955 tj pad cena na 9.5k i to sto G41 nema podrsku za AHCI zbog SSD-a. ;)

Gde bre to ima 955BE za 95E? :zgran:

Ima i za 90... can't believe it :smash:

Poslednja izmena:
Gde bre to ima 955BE za 95E? :zgran:

Pa sad bi trebalo da ima svuda manje vise. Pala mu je cena. Neki mozda jos nisu spustili sto imaju jos procesora na lageru po staroj ceni. Inace uglavnom sve uzimam u Atom-u. Tamo je 95e. Evo imas ga ovde jos jefrinije ;) http://www.emmi.rs/procesori-(cpu)-cpu-am3-amd-x4-phenom-ii-955.11.html?productId=11182

Mada ja vise ne verujem emmi-u. Danas mi stigao 1 vent za kuciste, a narucio sam 2 jos 4. maja i naplatili mi kao da su mi poslali 2 :(

Poslednja izmena:
Auuu, moram sebi da nabavim jedan dok su jos ovako jeftini :D
Sorry za off

spustio je amd cene svih proizvoda, verovatno da proda jos nesto dok ne izadje bulldozer.
Ja cekam da padnu cene x6 pa da uzmem neki :p

Poslednja izmena:
Jel ima neko 1055t, da vidim kako radi u WCG-u? :)

kupi pa probaj :D

Hehe, pa razmisljam se :)
Nego nisam bas puno pri parama, tako da gledam da prodjem sto bolje sto se tice perf/W.
A ti ne zezaj , nego predji od prvog kod nas :)

Hehe, pa razmisljam se :)
Nego nisam bas puno pri parama, tako da gledam da prodjem sto bolje sto se tice perf/W.
A ti ne zezaj , nego predji od prvog kod nas :)

Zavisi koje projekte radis, mozda ti nisu verifikovani WU-ovi.
I koji je to X4 995 procesor ? :p

Mislim da je to novi Illidanov procesor :)

Nazad
Vrh Dno