Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Ce ti javim kako radi na xp i integrusi, a kasnije na w7
Ne mogu da verujem, napokon su se setili da urade i klijent za Linux, mislim za razlicite distribucije, nadam se samo da nece biti problema sa bibliotekama pod Linux-om

A porasla im i instalacija 19 MB :zgran:

Ovo lepo izgleda
1a4bc8125933464.jpg
d7defc125933465.jpg

Samo sto ja budala tek kasnije procitao da je ovo najvise namenjeno GPU foldingu na ATI karticama (izgleda im sledi jos malo optimizacije koda).

Moram samo da vidim da li moze istovremeno GPU i CPU sa ovom v7

Poslednja izmena:
Moze u isto vreme, samo se dodat klijent u onom advance prozoru. Dosta je pojednostavljeno sto se toga tice, GPU skor je isti(gtx460 800/2000 oko 11k ppd), a procesor nisam mucio, a i ne verujem da cu stici jer krecemo sa challengeom.

Evo i ja sam probao :D Mogu ti reci,toplije je u sobi. Taman preguram noc,dok opet ne ukljuce grejanje...ne ohladi se soba uopshte:d

Koliko vidim ovaj novi challenge koji je poceo moze da ide bilo koji projekat.

Posle duze pauze sam opet malo pustio da radi, i primetio sam jednu cudnu stvar, imate sliku u attachmentu. Od kad se to HCC WU zavrsava za 1:20~1:30, kad mi je rekord bio 2:03 i to na 3.6GHz, a inace na 3.5GHz mu treba 2:10~2:15? Bug?

Prilozi

• wcg_wtf.jpg
    wcg_wtf.jpg
    269.2 KB · Pregleda: 42
Poslednja izmena:
Nije bug, to sam ja sad isto primetio. To je nova verzija HCC 6.42, a vidim da su i najavili da ce brze da se rade WU-ovi.
Zato je zadnjih par dana bila nestasica njegovih WU-ova, jer su cistili one stare 6.41. Videcemo i koliko daju poena ovi novi, ali za ovaj challenge je jos bolje sto krace traju wu-ovi.

Evo koliko daju poena:
attachment.php

Dobijao sam 45 poena na prosloj verziji.

Prilozi

• hcc_new.jpg
    hcc_new.jpg
    111.7 KB · Pregleda: 159
Poslednja izmena:
WCG.jpg

Evo i mog SS-a :)
Malo si bolji, verovatno jer je na 3.5Ghz

Kod mene je najbolje vreme za jedan WU 1.04.19.

"Ne moze brze, jurimo 30" :)

Ja ne gasim komp kod kuce i pre neki dan aktivirao makinu na poslu.

M_M , illidan, kutija, vi sto imate intel, dajte da vidimo za koliko vam zavrsava WU na HCC-u. Bas me zanima da li radite za manje od sat vremena.
Sto se tice challenge-a , nismo losi, za sada 9. mesto,a blizu smo 8.

kod mene oko 1h i 10min

wcg.png

i7-2600k završava HCC WU za 57-65min (taman oko 1 sat u proseku), 8 u paraleli, 33-38 kredita po WU-u...

Kada se isključi HT, radi WU oko 40-45min ali samo 4 u paraleli, pa je ovo prvo bolje, jelte, pa držim HT uključen.

Poslednja izmena:
Ja sam poceo ponovo redovno da pustam wcg boinc. Ae dajte mi ideju sa cime da uposlim graficku? Nisam do sad radio nista. Da predjem na F@H ili nesto drugo?

Evo kako je kod mene, 1:02 h u proseku:

Prilozi

• Screen shot 2011-04-15 at 22.30.23.png
    Screen shot 2011-04-15 at 22.30.23.png
    97 KB · Pregleda: 35
F@H tim 198696 :)

Koci mi nesto jako komp kad ga pustim da radi. A nije do cpu ili zauzeca memorije. Do graficke ili windowsa/drivera je.

pa naravno da koci, kada je graficka 100% zauzeta (batali igrice, tu vidis sta je GPU load :D)

Ma ne igram igrice ali bas zakuca ne mogu da koristim browser - spustam i dizem i gledam seriju. Secka.

Ae neki tutorial za gpu podesavanja za boinc? Da ne guglam sad :p

evo malo vise WUs kako su koji odradjeni

Prilozi

• wcg.png
    wcg.png
    144.2 KB · Pregleda: 46
M_M , illidan, kutija, vi sto imate intel, dajte da vidimo za koliko vam zavrsava WU na HCC-u. Bas me zanima da li radite za manje od sat vremena.
Sto se tice challenge-a , nismo losi, za sada 9. mesto,a blizu smo 8.

Kod mene je 2h.

Otkud tako puno sa Q6600?

Nemam pojma, uvek je toliko trebalo :)

jeli je 100% cpu?

Da, naravno.

Nazad
Vrh Dno