Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Znas da imas nas folding tim, doduse samo smo Monk i ja trenutno tamo.
Baci ppd koliki ti je na 6806 ili 6801 WU-u.
I pokreni ponovo GPUGRID, da vidim za koliko zavrsava zadatke.
Neka te lepo sluzi!

GPUGRID ne radi... njihova neažurnost, vidi ispod, jer još nisu prešli na Cuda 3.x

clipboard01ics.jpg

Poslednja izmena:
Pa skini novu cudu :p
Nisam sad kuci da ti kazem kako je kod mene podeseno, ali radim od kad sam uzeo gtx460 GPUGRID i nije nikad bilo problema.

Nesto smo oslabili i usporili kao tim... Malo nas je aktivnih i slabo napredujemo.

Ja sam ocekivao da ce nas biti oko 10 koji prebacujemo 1k dnevno, ali nikako da se ostvari.
Nadam se da ce biti bolje krajem meseca, kad krece novi challenge.

Ja sam reshavao neke mini probleme sas ventilaciju :d. Vracam se u akciju... :)

Ja se opet ukljucujem sas zenin laptop (samo WCG), do kraja meseca je na sluzbenom pa je makina free, inace moracu da kupim neki hladnjak za laptop, preterano se greje, CPU je preko 80C, previse je to :(

Brate mani se tog laptopa. Ne valja ovo raditi sa "lapovima". Usijace ti se ima da se istopi plastika :p Nije zaglavu. Nek dozivi lap da ga zena vidi citavog kad se vrati. ;)

P.S. Ostavicu ja danas 2 masine da rade non-stop umesto tvog laptopa. Ionako idem na slavu u bg pa ce raditi samo download ;)

Poslednja izmena:
Meni non-stop radi laptop na poslu i nije mu nista :)
sad sam radio HPF2 i jos mi nije verifikovao rezultate tako da sam poludeo!!
Danas imam samo 200 :p

Ceo laptop se usija, ne svidja mi se to uopšte.
Ne znam što se uzbudjujes zbog rezultata, vazno je da makine krckaju, rezultat se vidi na kraju u svakom slučaju :)
Tek sada sam primetio da mi je na desktop makini WCG bio suspended, usledio je resume. ;)

Aj ti jos malo budi u leru, taman sam za 2 dana skinuo 10k razlike izmedju tebe i mene :D

Da dam komentar i da se pohvalim novom igračkom...
clipboard01vkx.jpg

Po BOINC-u i njegovom GFLOPS benchmarku, nova karta je 4.5x brža od stare, a u praksi je to oko 2x... provereno sa SETI@Home i Folding@Home

Ja sa Radeonom 5770 imam 1360 GFlopsa...

Prilozi

• wcg.jpg
    wcg.jpg
    7.5 KB · Pregleda: 39
Ja sa Radeonom 5770 imam 1360 GFlopsa...

To i pokusavam svima da kazem, procena u Boincu nema veze sa zivotom... Ti sa 5770 imas 3.5-4x vise GFLOPSa of GTX460 1GB, sto nema veze sa zdravom pameću... i u igricama i u Folding@Home GTX460 je primetno brzi.

Nadjite benchmark za OpenCL ili slicno, videcete prave vrednosti, moj GTS250 realno ima 300 GFLOPS dok BOINC prijavljuje 489 GFLOPS, poredjenja radi, moj i5-750 ne overklokovan postize 40 GFLOPS.

Baci ti taj gts250 u pogon, pa cemo da vidimo kako radi :p .

Pa bacen je u pogon proslog leta, krcka Einstein@Home :)

Koliko ima ppd?
Nikad nisam radio Einstein@home.

Koliko ima ppd?
Nikad nisam radio Einstein@home.

reci mi kako da to proverim, trenutno mi se tri projekta smenjuju na sat vremena, jel treba da ostavim samo Einstein@home da pici ceo dan da bih znao rezultat?

ma jok, samo vidi otprilike, na projects tabu, za taj projekat ti pise average.
Nije bas najsigurnije, ali samo okvirno da vidim.

Baci pogled:

Prilozi

• Screen shot 2011-01-22 at 11.04.46.png
    Screen shot 2011-01-22 at 11.04.46.png
    7.9 KB · Pregleda: 54
Imam 10ak gotovih WUa koji cupkaju u mestu, ne mogu da ih pošaljem ni manuelno. Ima li još neko problema sa slanjem na server?

Nesto im je baza vrisnula, nemam pojma sta je.

Ok, samo da znam da nije nešto kod mene vrisnulo u BOINCu :).

Kako da namestim da mi Collatz conjecture radi samo GPU? Ostavio bih da cpu radi WCG, a grafika Collatz :)

IMas na njihovom sajtu configuraciju za collatz, pa tu iskljucis CPU.

Instalirao sam wcg i stavio da radi, meni i ovako ne smeta to. E sada uvek radi po 8 stvari, jel tako treba jer imam i7 pa svaki thread radi po jedan ili?
I sta da uzmem za grafiku, koji program moze iskoristi moju ati 5770? :)
p.s. usao sam u nas bench tim :)

Dobrodošao.

Po default-u Boinc iskorišćava sve thread-ove, jer je tako optimalnije. Ako ti to smeta (npr nemaš dovoljno memorije, ili neki drugi razlog), možeš da upotrebu procesora ograničiš u opcijama (Advanced->Preferances).

Za 5770 možeš recimo Collatz ili Milkyway, a možeš i Folding@Home, mada on nije Boinc projekat i traži zaseban program.

Nazad
Vrh Dno