Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Prso sam od prevelike koncentracije dobrih grafickih :p

I ja sam se uclanio danas odradio sam nekih 5 sati aplikacije help fight childhood cancer,jel treba jos nesto posebno podesavati osim cpu load 100%

Poslednja izmena:
Manje-vise nista.
Mozes ako hoces da podesis da ti automatski salje WU-ove WCG-u.
trebas u cc_config.xml da dodas -
<report_results_immediately>0|1</report_results_immediately>

\\ If 1, each job will be reported to the project server as soon as it's finished, with an inbuild 60 second delay from completion of result upload. (normally it's deferred for up to a day, so that several jobs can be reported in one request). Using this option increases the load on project servers, and should generally be avoided. It's intended to be used on computer whose disks are reformatted every day \\

Neka dodatna podesavanja su na http://boinc.berkeley.edu/wiki/Client_configuration

Baci neki screenshot da vidimo kako napredujes :)

Poslednja izmena:
Ja sam poceo jutros, evo i slika, ali me zanima kako da posaljem report koji je odradjen?

capture.png

Poslaće automatski. Ako hoćeš da ga pošalje odmah po završetku, uradiš ovo iz posta iznad.

ili odes na tab projects i kliknes na update

Na koliko ti je taj Phenom?
Radi dosta bolje od mog B50 na 3.5 Ghz.

x6 4ghz

Izgleda da nas je ness1602 prijavio za novi challenge od 31-vog, pa mesec dana: To Eliminate AIDS - Jan. 2011?

@Ivan985: koliko ti traje tipičan "Help Conquer Cancer 6.08" workunit? Čisto da uporedim pošto obojca vozimo šestojezgarce na 4GHz?

Izgleda da nas je ness1602 prijavio za novi challenge od 31-vog, pa mesec dana: To Eliminate AIDS - Jan. 2011?

@Ivan985: koliko ti traje tipičan "Help Conquer Cancer 6.08" workunit? Čisto da uporedim pošto obojca vozimo šestojezgarce na 4GHz?

A gde da vidim koliko mu treba vremena, na sajtu u mojoj statistici negde ili u manageru? Ako je to sto pise manageru, onda je 1h:55min:18sec.

Prilozi

• sdsd.PNG
    sdsd.PNG
    41.2 KB · Pregleda: 35
sto ti je sve suspended :)

Samo privremeno, od nedelje je radio sigurno 40+sati. Ako bude ponovo neki challenge javite mi na pm da ne gledam svaki dan ovu temu.

ccc pa sta radi taj X6 onda :)
moj quad redi vec 2 ipo godine non stop 100% pa mu nije nista

Hahahaah, ma radi on, nego sam malo benchmarkovao pa sam ga privremeno odlozio.

Meni HCC zavrsava za oko 2 30, tako da je to odlican rezultat.
Mislim i da i7 isto za to vreme zavrsava.
Od nove godine radimo Fa@h challenge, ako se ne varam najavio sam, a do tad zagrevajte procesore uz Wu-ove po zelji :p
I meni od septembra recimo radi komp non-stop i nista mu ne fali.
DOduse to se ne moze reci za Rushka :)

Poslednja izmena:
kvalitetno napajanje i kvalitetno hladnjenje i nema da se brine :)

Meni HCC zavrsava za oko 2 30, tako da je to odlican rezultat.
Mislim i da i7 isto za to vreme zavrsava.
Od nove godine radimo Fa@h challenge, ako se ne varam najavio sam, a do tad zagrevajte procesore uz Wu-ove po zelji :p
I meni od septembra recimo radi komp non-stop i nista mu ne fali.
DOduse to se ne moze reci za Rushka :)

U tom trenutku mi je BOINC bio na snooze, bar da je on radio pa da znam zasto...:mad:

Anyway, sta sada krckamo, mislim da nisam menjao settings za WCC, jos uvek stoji na HCC? Inace vratio sam Seti@Home i Einstein@Home iz suspend 15.12. :)

Svako radi svoje do 31.12, a onda krecemo Fight AIDS @ home.
Dajte neke rezultate da vidimo kako kome ide, meni npr. zavrsava Wu za oko 10 sati, sto i nije malo.

A sto smo se prijavili na taj challenge?

PA realno, nijedan drugi challenge nije bio nesto specijalno, svi su manje -vise genericki, a challenge za Energy je specifican, jer treba jaca masina, tako da on otpada.
A i lepo nam je isao prosli challenge, pa reko da krenemo jos jedan :)

Svako radi svoje do 31.12, a onda krecemo Fight AIDS @ home.
Dajte neke rezultate da vidimo kako kome ide, meni npr. zavrsava Wu za oko 10 sati, sto i nije malo.

Meni treba po 15h na slabijim masinama. Mislim da je glupo ulaziti u taj challenge jer nekima treba i vise.

Zato sam i pitao koliko kome treba, da znam dal cemo uopste da radimo taj challenge

Meni na masini iz potpisa treba 7h sto je realno gubljenje vremena - odradim 16 WU za jedan dan.

Evo challengi koji trentuno imaju, a nisu toliko zahtevni kao FA@h i CEP:
HCC WU munchers Results Returned Help Conquer Cancer 1/1/11 1/8/11
Jan 2011 HFCC Points Points Help Fight Childhood Cancer 1/1/11 1/31/11
Jan 2011 HCMD2 Points Points Help Cure Muscular Dystrophy - Phase 2 1/1/11 1/31/1
Jan 2011 DDDT2 Points Points Discovering Dengue Drugs - Together - Phase 2 1/1/11 1/31/11

Kutija, jel radis nesto na tom tvom gpu?
Mislim da je vreme da ih malo uposlimo, posto sam danas uzeo gtx460.
Hocemo da radimo u okviru boinc-a ili da pravimo folding tim?
S tim da bi procesori i dalje radili WCG , a ovamo bi bio samo gpu deo.

Dakle vidim da se ness1602 odlučio za HCC challenge od 1.-vog do 8-mog januara...

Trebalo svi što pre da selektujemo samo ovaj projekat, kako ne bi dobijali ostale u bafer, i kako bi od 1.-vog samo HCC vrteli...

Nazad
Vrh Dno