Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Btw gde gledate tu statistiku za timove, mislim gde pise da smo blizu Brazilaca?

Ok, ja cu sve svoje masine da preusmerim na HCC a ostalo cu da stopiram.

Kada bih nekako uspeo da poteram BOINC da radi u Linuxu (konzolno), prestigli bi ih za 1 dan :) Medjutim, do sada nisam imao srece :(

Poslednja izmena:
Znam za to ali to ne pomaze mnogo :\

Drugari, ja sam ispao iz projekta, komp mi se spalio, cekam novu plocu sutra pa nastavljam da krckam, da stignemo Brzailce;)

Za ravno mesec dana 20k sa E3200 na 4GHz... Meh...

Danas se u posao uključuju jedan 7750BE na 3.2GHz i E2180 na 3GHz. :D

Imam problem:
pustio sam prvu mašinu u pogon (ili sam bar hteo), instalirao najnoviji BOINC, ulogovao se sa svojim podacima i svaki put kad kliknem update on javlja "communication deffered"... haaaaalp!

E2180 + asus P5B + 1gb + w7 x86

Hm, sta ti pise pod messages?
Zavisi sta si mu ubacio od projekata.
Okaci ta dva screenshota.

Edit: Upravo sam dobio Ruby znacku za HCC!
UEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Poslednja izmena:
Pa WCG sam ubacio...

Na 7750BE se diže windows trenutno, biće i on u upotrebi uskoro.

Vidim par stvari koje su mi cudne pa da probamo:
Vreme ti je -5 UTC? koja je to zona, probaj to da promenis.
Dole pokazuje kao da nema novih projekata, ali sad sam probao i skinuo sam jedan.
Ostaje jos taj CA sertifikat, probaj da promenis ime racunara kao i da reinstaliras klijenta.

Promenio ime kompjutera i podesio vreme (bilo namešteno na 2002. godinu :smash:), krenuo da radi posle reseta. Komp nema grafičku, valjda će ga izdržati ovaj frontier od 400W... :d

7750BE će biti u funkciji za 2 sata najdalje.

Ma kako nece, taj trosi najvise 200w i to ako prikljucis TA pec na njega :p

Koji sam ja baksuz...
Juce svirnuo CPU na 3.4GHz, radim ja lepo sve u win-u, kad ono masina pocela da zakucava, ja resetujem komp, ono nece da ocita neke fajlove i nista od boot-a :mad: I nije htelo da ocita dvd od 7-ice :mad:. Danas mi tek ortak vratio cd od XP-a, na kome sam trenutno. Znaci masina nije radila oko 12~13h :smash:

Krenuo i 7750BE, valjda ću sa tri dvojezgarca nešto da uradim... (zagrejem sobu npr. xD)

Koji sam ja baksuz...
Juce svirnuo CPU na 3.4GHz, radim ja lepo sve u win-u, kad ono masina pocela da zakucava, ja resetujem komp, ono nece da ocita neke fajlove i nista od boot-a :mad: I nije htelo da ocita dvd od 7-ice :mad:. Danas mi tek ortak vratio cd od XP-a, na kome sam trenutno. Znaci masina nije radila oko 12~13h :smash:

Znaci nisam jedini baxuz. Ja pre ned dana reconfigurisao raid 0 i da reinstall win7 x64 prc dvd izgreban :-devil-: a nemam kopiju. Instaliram win7 x86 i reko sutra cu od lika da uzmem preaktiviran x64 da ne trazim po netu [da se ne desi da skinem neku shnj verziju]...nista odem sutra uzmem dvd, vratim se kuci reinstall os i krenem da instaliram drivere kad ono ne odgovaraju? WTF?! kad pogledam ono isto x86 :mad:
Izderem se na lika sta si mi narezao pogresan win kad sam ti naglasio koji mi treba... kao izvini dodji sutra u 7h. Dodjem njega nema... ispalio me. Ni nema Win 7 x64 :wall: Kao da dodjem sutra.
Na kraju skinuo sa neta i installirao :trust: To samo meni moze da se desi.

Još manje od 55k i prelazimo brazilce... :)

Ja sam upalio jos dve E3300 makine, da ne stoje djabe u uglu u kancelariji :p

Ma jok, imaju box cooler, a i za firmu su, ne bih bas da nas oduvaju ovde :)

Mogu oni sa boxom na jedno 3.5-3.6ghz, no dobro, bolje išta nego ništa... :D

Jes, ti bi ja da spalim firmu ovde, ko rushko :)

Jes, ti bi ja da spalim firmu ovde, ko rushko :)

hehehaha

Rushko is back, tj moja makina, nego sad se cimam, pa svaki put pre nego izadjem, makina ide u sleep, nije bas dobro za krckanje, ali dok se malo ne oslobodim:)

Konacno sam spakovao novo hladjenje, umesto 90 sada imam samo 50 stepeni :) Dizem freq na 3.6 GHz i peglamo dalje :)

Izbacio Gemini ubacio Hyper 212, Noctua 12icu da duva i Noctua pastu.

Nazad
Vrh Dno