Danas izlazim iz Maksija i vidim malog Roma na nekom BMXolikom biciklu, pa se setih vas kišoljubaca.

Od blatišta se bicikl nije ni video. Ne znam kako su se točkovi okretali.
@Dule Kako kažeš, prenosim svoja iskustva, da ih razmenjujemo. Samo moram da ti pomenem da je voda teža od vazduha.

Bre, mnogo si neozbiljan.

Već kad pešačim, pa me zapljusne, itekako se oseća udar vode. Osetim razliku u upravljivosti i ako po suvom prođem kroz baru, pogotovo ako je bilo i ulja ili blata. (šta ćeš, dobro poznajem svoj bajk) Btw, ja vozim kramponke, ne smem da zamislim kako je po mokrom (i blatnjavom) sa slik gumama. Pamtim i novosadsku Kritičnu masu, kad smo jedva i točkove okretali pod težinom vode.

(ali jes' bilo neponovljivo iskustvo; ili se bar ja nadam da neće da se ponovi

) A rekoh da je drugačije ako ćeš samo 2 kruga po svom kraju. Ali, smrzavanje, kvašenje i blatnjavljenje, plus pranje bajka (na toj istoj kiši?), zarad malo vožnje po poznatom kraju...
GoPro 3+ (ili 3-)
Umesto očekivane Hero 4, predstaviše Hero 3+. To je moj otac uvek lepo govorio - "jedu g(...)". Ništa od očekivanih 30 fps u 4k ili 120 fps u 1080. Poboljšanja više kozmetička, a ni sami nigde ne daju poređenje snimka 3 vs 3+. Po meni su najveća mana još manje dimenzije, jer je i sa Hero 1 često nezgodno rukovati, a nemam velike šake. Sve su uradili samo da bi opet komplet promenili kućište i dodatke. Ističu da i baterija traje 30 % duže, ali još nisu na nivou Hero 1!? U 720@60 traje 1:55 sati, a na Hero 1 blizu 2:30! Pa bolje da su zadržali dimenzije, pa povećali bateriju. Stvarno mi nisu jasni. I to sve ako se ne koristi wifi ili smartapp. Uz to, ističu "puno" "novih" montirača koji su skoro svi do jednog gluposti. Mislim, zamislite kad su u reklami naveli i kačenje na "bejzbol" kapu okrenutu naopako!? Tu se vidi koliko su bez ideja. Jedino donekle simpatično jeste fleksi držač dužine 30ak cm. To bi mi dobro došlo da postavim kameru na nešto veću visinu na bajku, mada je pitanje da li bi izdržalo sve vibracije i potrese.
Sve u svemu, mućak. Sramota.