Ja naručio Scott Road Comp Boa u PB, jedini model koji imaju, u otprilike mom broju, pa ćemo da vidimo. Samo, kakva je situacija sa isporukama, možda stignu posle Božića. Ima ih samo kroz Webshop.
Nego zašto dodjoh u temu (malo t, nema veze sa Kinom), večeras, na trenažeru, najveća muka mi je bio znoj na kormanu. Vozim malo bez ruku, ali navikao na položaj, pa se stalno hvatam, povremeno obrišem, međutim, toliko curi niz ruke, da je korman konstantno mokar. Na štanglu i prostirku sam stavio peškire, pa ih roknem na pranje, ali izgleda sa ću jedan morati i na korman.
Vozio novu trasu Beogradskog polumaratona, trka za april 2026. Average power 150W, bar sam izvozio brže nego što će neki Kenijac da ga istrči 😄
Skinuo KML sa zvaničnog sajta, konvertovao u GPX, ubacio u Connect, stigao do Mosta na Adi i popeo se na isti sa visinskom razlikom od 2m. Visinski profil ostatka staze deluje OK i zapravo sam pozitivno iznenađen kako trenažer menja opterećenje. Deluje mi da je downhill nešto manje realan, ali dovoljno dobro.
Kad još malo uhvatim štos, probaću i konkretnije uspone, neke moje vožnje sa Fruške Gore ili Avale.
Za sada imam utisak da je TacX dobra stvar za mene i razmišljam o kompletnom sobnom setapu tj da stavim i drugi ram i menjač. Stavio sam identičnu kasetu kao na točku, ali mi se najveći zupčanici ne gadjaju, za malo, a ne bih da podešavam menjač, jer ću onda da pokvarim sa onom kasetom na točku, za koju sam jedva uterao gde treba.