- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
I'm calling a day. Pada mrak.
Namestio sam tako da se, uz trim pozicije, odreknem tri brzine, koje, kad malo razmilim, i ne koristim, pa će to verovatno biti i konačno rešenje:
- napred mali, nazad dva najmanja.
- napred veliki, nazad najveći
Ostalih 19 na stalku radi bolje nego što je radilo tj onaj zvuk na nekim brzinama, za koji nisam znao šta je, više ne postoji. Češao je lanac o prednji menjač.
Čini mi se da mi sada neke brzine pozadi imaju mali lag, ali to moram da proverim u toku vožnje, ovako na stalku, već dva sata vrtim pedalu rukom, pa više nisam siguran da li ne vrtim kontinuirano ili je do menjača.
Danas sam uzeo sediste u Lidlu za 899.99 dinara, dosta je bolje od prethodnog sedista i udobnije je, sto se da osetiti kada zavrsim sa voznjom 😅 ali cu svakako videti i da uzmem biciklisticki sorc i da zavrsim ovu agoniju u potpunosti. Hvala ti jos jednom na predlogu 🤝Bilo je sad u lidlu onih jeftinih OK sedišta
Kupiš ono koje liči na nekadašnje ponikino i nema greške
Maksimalno sam uprostio priču, inače je to prilično subjektivna kategorrija
Nije to fish eye, vec 360 stepeni kamera pa izmontirano da bude interesantno, jer u softveru za editovanje moze da bira koji ugao ce da prikaze.
Svakako zanimljiva igracka za neke specificne namene kao sto je sport.
Odlično za namenu i shodno ceniTo sedište je samo jeftino i ništa vise
Da, i meni je bilo sasvim ok. Za tu cenu i ocekivanu namenu odlično.Odlično za namenu i shodno ceni
Ne voze svi drumaše, nemaj svi debela d*ta, ne koriste svi veš sa ulošcima, rekreativcima je i više nego dovoljno. neko jedostavno ne želi više da plati, bolje od mnogih fabričkih što dolaze uz bajseve, itd ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari