Ti si valjda moja okolina ,
jel ovo možda Senjski rudnik ?
Ti si valjda moja okolina ,
ja razumem mladost, euforiju, entuzijazam...ali fizika je surova.Da, već im se javljaju bolovi, a mladi ljudi. Trebalo je malo više edukacije i podešavanja samog bajsa / bike fitting.
prosto "ne misli" 😂Samo mi nije jasno da li je onaj sto vozi bajs na "sprat", kako on misli da neku iznenadnu prepreku na putu predje/zaobidje a da ne izgubi ravnotezu i ostane na bajsu...
I kod mene pripreme za sezonu se privode kraju
evo, ne treba gravel
Kod Despotovca, posle Sladaje, imas skretanje za Strmosten, posle njega ti je jos jedno prelepo mesto za obici, Lisine, kad vec tuda prolazis.valja ovo?
![]()
Sisevac - Grza 2025 | 322.2 km Cycling Route on Strava
Sisevac - Grza 2025 is a 322.2 km Cycling Route. Discover this route and more at Strava. Visit today!www.strava.com
Ja bih možda posle Banje Ždrelo skrenuo prema Despotovcu i do Sisevca došao preko Ćuprije i Senja .Jer kada kreneš preko manastira Gornjak i Krupaje to je ubistvohvala
ovo je grub nacrt, na putu se to malo sara levo desno![]()
Nek skokne i do Resavske pećine kad je već tuKod Despotovca, posle Sladaje, imas skretanje za Strmosten, posle njega ti je jos jedno prelepo mesto za obici, Lisine, kad vec tuda prolazis.
Ovo je tačno, već smo komentarisali tu rutuJa bih možda posle Banje Ždrelo skrenuo prema Despotovcu i do Sisevca došao preko Ćuprije i Senja .Jer kada kreneš preko manastira Gornjak i Krupaje to je ubistvo
Tom rutom bih možda išao u povratku ,pošto je najteži deo na početku
Da, može i do nje da svrati, sve je to usput, i ovo što je Alex035, dosta toga za posetiti u našem kraju.Nek skokne i do Resavske pećine kad je već tu
Kontaktiraću te ovih dana vezano za vožnje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari