Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Uzeo sam i ja taj stalak. Deluje odlično za 3000rsd. Kupio sam i trek (srednje) sedište u Lidlu i moram priznati da meni baš odgovara.

..da li ima negde free dostava trebaju mi bazicni gripovi za korman?

Stalak sam uzeo pre nekoliko godina i fenomenalan je za svoju cenu. Dosta mi je pomogao nekoliko puta.
Za sitne popravke se mogu snaći, ali za nešto veće je baš olakšanje. O sastavljanju bajsa da i ne pričam.
Ko ima mesta, obavezno neka uzme po toj ceni.
Lidl pumpa je isto dobra. Po nekom osećaju bih rekao da su njen merač i digitalni koji imam tu negde. Uvek pri pumpanju proverim i pritiskom prsta gume, kao i svojom težinom.

U odnosu na prošli model ovaj put su stavili gumu na hvataljku za ram.

Poručio ovo, valjda nece da se raspadne 😁
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD706.03 52%OFF | WEST BIKING Ultralight Road Bike Saddle MTB Short Nose Bicycle Seat PU Leather Hollow Prostatic Saddle Bicycle Parts

Ја очекујем да ми стигне, у Србији је, видећемо на шта личи. :D

Kakav je to stalak za bicikl @PJ. Razmisljam da bi mi bilo korisnoi da ne naslanjam bicikl na zid nego na tome ako je malo. Imas li neki link mozda?

Nije za čuvanje, više je za rad na biciklu.
Ima veliku stopu dole, ali koliko sam video, ne mora cela da se raširi, mada, meni prostor trenutno nije problem.

Deluje mi da je zakacaljka na ventil pumpe trash, na dodir ruke moze da se oseti kad je 1 i 2 bara guma.
Ja imam rucnu autopumpu u gepeku auta, kad se setim stanem i dopunim, ta je ok.
Stalak je ok ali prilicno poveliki kad se otvori pa me u 99,9% slucajeva mrzi da pravim mesta da se koristi.

Uzeo sam onu malo pumpu. Ta mi je delovala ogromno, ali kad bolje razmislim, i ova manja nije za nošenje, tako da sam mogao da uzmem i tu veliku.

Anyway, proverio sam danas manometar, dobro meri. Još bolji deo je što sam jutros jedva duvao gume, a večeras sam ih bez problema doduvao po 0.5bara.
Možda ima veze sa ovom gumicom koja ispada.

Ta gumica ispada svuda :) I na pumpama i na adapterima.
Lako se i vraća, može prstom da se ubaci.

Ta gumica ispada svuda :) I na pumpama i na adapterima.
Lako se i vraća, može prstom da se ubaci.

Meni na adapteru do sada nije ispala. Koristio sam ga nekoliko puta. Recimo 6-8 naduvanih guma.

Jutros obrnuo nekoliko krugova na Adi, završio oko 8h. Ima biciklista, trkača, šetača, ali nema gužve.
Temperatura i vlažnost vazduha više nego prijatni.

U radnji najmanje 500 din a kod kineza.. [13cm]

Untitled.png

Krenuo sam sa kraćim treninzima gde trošim više energije nego inače. Uglavnom se igram sa višim prenosima na brdima.

Zemlja se ugrejala jer svakog dana preko 37 stepena. Malo je teško voziti ovog leta pa i ujutru. Ponekad mi se napici ugreju da ih je posle odvratno piti.

Sunce mi ne smeta kao na početku leta, namažem se kremama i koža je zahvalna.

Cilj mi je da do jeseni padnem na sa 89 na 80 kg.

A onda kreću ponovo duži treninzi preko 120 km, naravno brdski.

Ugrejala se zemlja, ali do 10 ujutru stvarno nije neprijatno vruće za vožnju.

U petak sam u 8 već završio vožnju, radni dan, bilo je super prijatno.

U subotu sam vozio Beograd - Sremska Mitrovica, na cilju sam bio nešto oko 11h, a vruće je bilo možda poslednjih sat vremena, ni toliko. Gledajući rastinje pored puta, kao da nema daška vetra, ali je sve vreme duvalo, pa je verovatno i to doprinelo da ne bude neprijatno. U nekoliko navrata me je tako otresao vetar, jedva sam ostao u balansu.

Što se pića tiče, i meni je neka nemoguće piti kad se ugreju, ali Restart mi je i vruć sasvim prihvatljiv.

U jednom trenutku mi je neki insekt uleteo pod kacigu. Pokušam da mrdnem kacigu, osetim kao ubod, pomislim šta je sada, mrdnem kacigu, i onda osetim da se pod kacigom nešto mrda, stanem, dok sam skinuo kacigu, još jedan ujed/ubod i vidim to nešto, kao malo veća muva, kako ispada iz kacige, pada na zemlju i uspe da poleti i ode. Peklo me je narednih pola sata i posle sam zaboravio. Tek malopre vidim dva ujeda na tom mestu na glavi. Džombe. Eto jedan argument za one što su protiv kacige.

Imate u mega maksiju (ex tempo) razne sitnice na akciji, torbice, svetla, bidon, kome treba. Ništa posebno, al mozda neko nadje nešto pametno

Peklo me je narednih pola sata i posle sam zaboravio. Tek malopre vidim dva ujeda na tom mestu na glavi. Džombe. Eto jedan argument za one što su protiv kacige.
ja sam kad sam bio mladji, posle ujeda osa i obada, bez kacige, nosio trecinu tube sinopena sa sobom, vise ne vozim duze kroz šumu pa mi ne treba.

• Like
Reagovanja: PJ
Power Comp je stiglo, namestio detetu na bajs i kaže da je brutalno dobro i udobno. Ja još nisam probao.

Evo izvozio skoro 40km, bez silaženja sa bajsa. Sedište je vrhunsko. Opterećene samo sedalne kosti. Prorez je širok, pravo muško :). Preporuka. Pazario sam C1 verziju.

SGCAM_20240715_224154076.jpg

Poslednja izmena:
'ajde sto su iskopirali sediste, ali zar su morali i logo...

Kad budes narucivao ponovo sedlo sa jakim sipkama dole javi 📲

Sve šipke na dosad naručenim sedištima (3-4 komada) su odličnog kvaliteta. Ja sam 185 sa nekih 86-7kg i nisam primetio ni na jednom problem ulegnuća. Sve OK. Takođe, kompletna težina tela nije skoncentrisana samo na sedište.

Evo izvozio skoro 40km, bez silaženja sa bajsa. Sedište je vrhunsko. Opterećene samo sedalne kosti. Prorez je širok, pravo muško :). Preporuka. Pazario sam C1 verziju.

Pogledajte prilog 450288
А како ти се чини оно Westbiking?

I koja je tu cena 1400 din + ptt?

Polar Mirage možda?

Nazad
Vrh Dno