Pozdrav svima,
može li mi neko reći, kako da utvrdim da li je ram čelični ili aluminijumski. Naime, kupio sam klincu bajs preko Shoppster platforme, jer je delovalo povoljno s obzirom da piše da je alu ram. Međutim kada sam pogledao na Amazonu pise alloy steel (legura čelika), kod nas i na Tehnomediu stoji alu ram.
![]()
Hiland Dečiji bicikl Mercury kid HIM010BK-20
Karakteristike Hiland bicikl Mercury kid HIM010BK-20 Brdski bicikl dizajniran za off-road vožnju 20 točkovi Bicikl: legura čelika Viljuška: čelik Prednji amortizer Dvostruke V-Brake kočnice SHIMANO 7 brzinski menjač Zadnji menjač: SHIMANO RD-TY21 Ručica: 36Tx140Lx9/16 Gume: 20 x 17,5 Boja: Crnawww.shoppster.rs
Kako da znam bez da otvaram kutiju pa sa magnetom proverim?
Hehe, neko iz Shoppstera čita forumEdit: Sada sam ušao na shopster sajt i tamo piše legura čelika.
![]()
KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!www.kupujemprodajem.com
Pogledajte prilog 438507
Sve što si naveo je OK. To je to. Ja volim i neku bananu da ponesem. Ako nisi spreman i ako ugreje, onda što više vode. U principu ne volim da se nabacam pre vožnje, bolje mi je gustiranje tokom.
ako si iz NS nasa carina je jako spora![]()
Date | Place | Status | Signature |
---|---|---|---|
11.04.2024 xxxxxx | 11003 IZMENIČNA POŠTA | For customs | |
11.04.2024 xxxxxx | 11003 IZMENIČNA POŠTA | Arrived |
pisi onda mail quadlocku, opisi im da nemas info o tome gde se nalazi paket, dugo vec cekas, da provere gde se nalazi i sta se desava
edit: vidim da si editovao post, na carini je od 11.04.
ja sam kabl za graficku cekao 13 dana na carini.... NS carina je ocaj zivi
@MilanBre vidim koristiš Sports Tracker i odličan je za sve aktivnosti i ja ga koristim ali da ti ne bi prekidao aktivnost kada ugasiš ekran moraš u postavkama baterije za njega da postaviš "bez restrikcije" i onda beleži sve u pozadini bez gašenja.
Pogledajte prilog 439154
SportTracker koristim godinama i uvek sa ekranom na 40 odsto svetlosti i nikad nije bagovalo. Ne znam šta mi bi da danas isključim ekran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari