Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

ako ti je iole vredniji bajs, ne ostavljaj nigde

Ako ne bude mogao da stane u lift da ga popnem do kancelarije, nesto moram da smislim :(

Uvek moze vertikalno da stane u lift :)

Ako ne bude mogao da stane u lift da ga popnem do kancelarije, nesto moram da smislim :(

Generalno - ulica (na sred prometne ulice) je bezbednija od ulaza/hodnika/garaže, osim ako isti imaju baš fizičko obezbeđenje (baja s palijom, kamere ne pomažu).

Uz dobrar lanac, meni još nisu u NS maznuli ni dosta lepe i skupe bicikle (uvek ima lakšeg plena, nikom se ne cima).

Opširnije na temu:

Dobre brave za bicikl

Kako bezbedno vezati bicikl

Hvala za ovo, postoji li negde spisak prodavnica koje prihvataju vaucere, nisam uspeo da nadjem?

Edit: nasao, ne znam kako mi je promaklo. Super bi bilo da se vauceri sabiraju sa trnutnim akcijama prodavca :)

Poslednja izmena:
Vaucer je zamena za novac, nema nikakve veze sa akcijom prodavca

Mislim da se sabira - Planetbike, na kasi odobravaju 10-20% popusta na odredjene modele i na to moze i vaucer da se iskoristi. Info koji sam dobio iz njihovog call centra.
Drugi prodavci takodje, gde postoji popust, vaucer se samo dodaje, tj. oduzima od cene.

Ukoliko je cena bicikla manja od iznosa predviđenog javnim pozivom, kupac ima pravo da iskoristi vaučer u vrednosti iznosa bicikle bez mogućnosti povratka ostatka novca.

:LOL:

Teško da je cena bicikla manja od 5000fin koliki je iznos vaučera

Naravno
To je svojevrsni crnjak ...

Šta raditi kada propadnu sunđeri u kacigi a nema rezervnih da se kupe i nabave? Praviti nove, budžiti nešto?

:rolleyes: pa gde nadje alpina kacigu...

za uvex, scott ima da se kupe a postoje i razne univirzalne ne moraju da budu bas za taj model

Ne pasu zato sto pokusavas da ih namestis kao originalne...

Zaboravi kako stoje originalne i pokusaj od nule da namestis zamenske pa ces da vidis da mogu i one, a verovatno ces imati i visak...

hint: ne, ne moras sve da upotrebis, upotrebi sto manje.

Sve su kacige u principu vrlo slicne konstrukcije

sta bi na kraju kako su se pokazala sedista iz Lidla? malo me buni ovde na linku 3 varijante sirine, a na youtube klipovima samo 2

treba mi jedno za poni i jedno za mtb, za mtb ide srednje ili usko?

Kod mene je srednje na mtb, za zenske moze i najsire, usko je za drumase ili ko je navikao na iste
Moje je jos uvek kao novo posle godinu i po voznje, udobno

Kako namestas nagib na sedistu ?
Sticna ima zavaren deo na koje ide sediste, bez onog adaptera za ganib ili kako se vec zove.

Bakara, znam da podesavam sediste, naprad-nazad se dobija na nagibu kad je staj deo koji prihvata sediste zavaren za sticnu.
Ali na ovom sedistu iz Linde je veliki i cudan nagib od nosa ka gore i ne moze da se podesi lepo nagib kao sto moze s onim "adapterom" koji ide izmedju sticne i sedista.
Jer ako ga pomaknes skroz nazad onda ti bezi volan, ako obrnuto - preblizu si.....

sediste ima fiksne sine, ne moze da se podesava nagib, nagib se podesava na seatpost (sticni) neke imaju sraf napred i nazad pa zavisi koji koliko zatezes sediste tiltujes napred ili nazad, neka imaju polukruzni adapter pa popustis srafove i onda namestis nagib i zategnes, postoje i sa jednim srafom bocno koji otpustis pa pomeras tilt i zategnes, mislim da canyon sticne imaju takav mehanizam, kao i rockshox axs droper

3nab3m.png

11cqj9.png

jedino ako nije neko "staro" sediste od pre 20-30 godina mehanizam

Na seatpost mislim sve vreme a pišem sedište.🤨
Ne znam šta tu može da bude zavareno

Nazad
Vrh Dno