zamenis te prednje, ako nije izjedna sve spojeno. ako ima spider, i na njemu chainrings vidi samo koji je bcd pa po tome trazi nove vece, prednji menjac samo pomeris polozaj i gledas da ako je bio 10T razlika na starim ne predje 10T na novim. Recimo 42 i 32…
koji je bicikl u pitanju? velicina tockova i kakve gume ima?
Ako je klasican 26” mtb sa kramponima nece ti pomoci toliko veci chainrings, mozda koji km brze, vise bi doprinele neke glatkije gume, pretpostavljam da zelis brze ici po asfaltu? a mtb nije pravljen za to
lanac bi mozda trebao novi ako je veca razlika (za 40T mozda cak i ne bi trebalo, nisam siguran, za 2 zuba vise sigurno ne treba, za 4 mozda zna neko strucniji) treba vise linkova
Hajde jedno pitanje oko prepravke pogonskog dela...
MTB je u pitanju, 2x10 brzina, 36-26t je napred (Shimano FC-MT500-2), 11-42 pozadi (Shimano Deore CS-HG500) - hteo bih malo veci lancanik napred od postojeceg od 36t zbog jos malo brzine, nesto tipa 40/42/44 recimo.
Kako u praksi funkcionise promena lancanika, sta je sve potrebno da se promeni? Srednji menjac? Lanac?
Hvala!![]()
Sad izmerio širinu ramena, 56cm, bliže je 60 nego 44.
Jesi bio u ponedeljak ili u cetvrtak?@Sc8eR
Heh, ja obiđoh dva lidla u Pančevu, cimnuh moje u Nišu (isto dva lidla) - cvrc.
Pa hteo sam zapravo da pitam da li je neko imao problema, možda sam se loše izrazio@Sc8eR
Heh, ja obiđoh dva lidla u Pančevu, cimnuh moje u Nišu (isto dva lidla) - cvrc.
A to za probleme - nije iskustvo kako se pokazao već kakva im je kontrola kvalitetaObično je kod tako jeftinih modela srazmerna ceni
Proveri da li sve lepo stoji na svom mestu i po propisu, da li baterije ne mrdaju, i u potvrdom idi da ti vrate pare.
Odmah u ponedeljak. Rekoše mi da su ih rasprodali u prvih 15 min (nisu ni bile neke količine). Htedoh da ga uzmem za sekundarni bajs ... kenzo...Jesi bio u ponedeljak ili u cetvrtak?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari