Za tockove je invicta najbolja, znaci meni je arpasev brat namestio tocak ko strelu ravan. Pa onda vektor.
Generalno pedale su poslednja stvar sto su mi u garanciji u toj radnji, lazem i jedan komplet kocnica sam uzeo tamo, ali sa njima je sve u redu. Posle toga adio nikada vise dinar moj videti nece, pa makar stavljao polovne delove sa cikloberze.
Da se razumemo nisam ja nezadovoljan sa radnjom, ali ja sam njima ostavio 16000 na pedale. Moje su od prvog dana krckale, on ih je dotezao svakih 10 dana, pritom su svaki put sedele kod njih 7 dana da bi posle dva dana pocelo sve ponovo da se desava. Bukvalno su vise bile kod njih nego sto sam ih vozio. Ja sam trazio da se posalju na reklamaciju, on nije hteo da posalje. Vec su mi ljudi iz druge radnje izasli u susret i poslali u sbm.
Bratove pedale su od starta imale slicne probleme ali su ih kao dotegli i radile au donekle, osim sto bi se popeo do instituta i pogledam a telo desne pedale skroz odvrnuto sa osovine. Ali zbog prethodnih negativnih iskustava ja bi zavrnuo nazad jer nisam mogao da se nastavljam sa njima. Jednom u 7 meseci bi dosipao mast, jer poprilocno vozim i tada vec budu suve unutra.
Ja nisam trazio nista od njih, nikakvu uslugu, trazio sam da se reklamiraju da se posalju u shimano, oni to nisu hteli, da li on kao prodavac ima pravo da meni uskrati reklamaciju sa recima to tako treba??